Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviewsVeiligheid

Uv-shirt van Stoerekindjes.nl

Drie weken terug gingen we op vakantie. We zijn naar Frankrijk geweest. Heerlijk was het; lekker genieten van ons gezinnetje.

Onze kinderen houden beide erg van zwemmen en dan het liefste buiten met heel veel glijbanen. Elke ochtend gingen we met de bolderkar richting het zwembad en lekker zwemmen. Liam en ik soms, maar Nola en Richard elke ochtend.

Je zwemt alleen buiten als het lekker weer is en dat is meestal met een zonnetje. Hier wil ik de kinderen goed tegen beschermen. Ze mogen wel lekker bruin worden natuurlijk, maar ze moeten niet verbranden. Insmeren doe ik altijd al, maar sinds vorig jaar doe ik ze ook een uv-shirt of pakje aan. Ik vond ze altijd zo lelijk, maar er zitten toch ook wel veel hele leuke bij!

Van Stoerekindjes.nl kreeg ik een leuk uv-shirt toegestuurd. Een donkerblauwe met een witte ster op de achterkant. Eerder had ik al een leuk knalgeel zwembroekje (Vingino) voor Liam gekocht, het uv-shirt matcht daar erg leuk bij.

Uiteindelijk hebben we het shirt ook buitenom het zwemmen ook aangedaan. Gewoon wanneer hij lekker buiten speelde.

Voor Nola had ik er al een. Deze matcht leuk bij haar bikini broekje. Dit jaar had ze naast haar bikini ook een badpak mee. Die wilde ze eigenlijk liever aan, maar Nola is nu zindelijk dus kwamen we er achter dat even snel plassen met een nat badpak aan wat lastig is. Een bikinibroekje met een uv-shirt is dus veel handiger. Ik zou dus voortaan eerder gaan voor een bikini en een uv-shirt.

Ik vind dit echt een aanrader. Ik maak me toch ietsje minder druk over of ze niet zullen verbranden. Natuurlijk moeten ze alsnog ingesmeerd worden. De romp is het grootste oppervlak; die is in ieder geval beschermd.

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

1 Comment

Leave a Response