Please assign a menu to the primary menu location under menu

OnderwegReviews

Koptelefoons voor kinderen

Kinderkoptelefoons van Ifrogz Little Rockerz

Al een tijdje was ik op zoek naar kindvriendelijke koptelefoons. Vooral voor op vakantie leek dit ons handig. In de auto mochten ze vaak op de ipad en de telefoon om filmpjes te kijken. Wij hebben thuis op Netflix films gedownload en op Spotify luisterden ze naar luisterboeken van bijvoorbeeld Jip en Janneke. Echt een aanrader.

Van Smartphonehoesjes.nl ontvingen wij twee koptelefoons van het merk Ifrogz; de Little Rockerz. Een voor Nola en een voor Liam. In eerste instantie koos ik voor deze, omdat ze mooi zijn vormgegeven. Verder lette ik eigenlijk helemaal niet op de specificaties, maar deze zijn super goed en verantwoordelijk.

Nola kreeg de prinsessenvariant en Liam een pandavariant. Die van Nola ziet er uit als een roze glitterende kroon.

Die van Liam heeft panda-oren.

De kinderkoptelefoons kan je gemakkelijk groter en kleiner stellen. Vanaf 2 jaar passen de koptelefoons goed op het hoofd. De kinderen vinden ze erg lekker zitten; er zit een zacht kussentje om de oren.

Terwijl wij de koptelefoons aansloten zagen we meteen al het eerste positieve punt. Er zit een splitter aan. Daar hadden we helemaal niet over nagedacht, maar dat is wel zo handig als ze beide op één toestel kijken. Zo kijken ze vaak samen Netflix op de ipad.

Toen we bezig waren met de volume kwamen we achter het tweede positieve punt van deze koptelefoons. De volume kan namelijk helemaal niet zo hard waardoor de oren niet beschadigen. Ze zijn dus heel kindvriendelijk.

Ze worden hier erg veel gebruikt. Zowel in de auto als thuis. Het is zeker een aanrader voor in de auto. Doordat ze alleen het geluid van het filmpje horen zijn ze niet zo snel afgeleid. Het snoer is lang genoeg voor de afstand tussen de ipad hangend aan de hoofdsteun en het autostoeltje. Dus als de ipad in een houder hangt in de auto dan kan de koptelefoon hier gewoon aan.

Eenmaal op vakantie waren er meteen een aantal ouders erg enthousiast. Ze wisten niet eens dat het bestond. Sommige hadden ook een gewone koptelefoon voor hun kinderen aangeschaft, maar het maakt het niet veel relaxter als je continu de volume moet controleren.

De koptelefoons van Ifrogz Little Rockerz zijn 19,95 euro. Dat is oprecht heel weinig geld voor koptelefoons als deze. Normaal zijn ze wel rond de 50 euro. Wij zijn dus erg enthousiast over deze kinderkoptelefoons. Handig voor thuis en vooral onderweg.

 

 

 

 

Leave a Response