Please assign a menu to the primary menu location under menu

Een maand geleden zaten wij nog in Frankrijk en genoten wij van de zon en natuurlijk elkaar. We waren 2,5 weken op vakantie op een hele mooie camping van Iris Parc.

We hadden het echt naar ons zin, we zaten elke dag wel aan het zwembad. Er scheen de hele dag door een felle zon dus moesten we denken aan UV-bescherming. Voor mijzelf ben ik er erg laks in, wanneer ik er aan denk smeer ik mij in met zonnebrandcrème. Ik verbrand dan ook niet zo snel.

Voor Nola en Liam ben ik wel heel beschermend. Ik ben ze continu aan het insmeren. Soms weet je gewoon niet meer hoelang het geleden is dat je ze voor het laatst hebt ingesmeerd. Ik vond uv-kleding nooit zo mooi dus heb ik mij er nooit in verdiept. Ik kwam ineens de webshop UV-fashion tegen en ik dacht ik ga eens kijken. Het valt best mee. De shirts zien er gewoon uit als normale shirts en dan zelfs met zo hier en daar een leuk detail.

Bij UV-fashion hebben ze shirts met lange mouwen, korte mouwen, jurkjes, rokjes, hoedjes, broekjes en ga zo maar door. Ik heb voor Nola een t-shirt ontvangen en voor Liam een heel pakje met een rits. Ik ben persoonlijk niet zo van de diertjes en cartoons dus ben ik voor simpel gegaan.

Liam is niet veel het water in geweest. Toch is dit pakje ook handig buiten het zwemmen om. Ik vind het pakje erg leuk staan. Ik had niet verwacht leuke UV-kleding te kunnen vinden.

Het t-shirt van Nola is gewoon simpel roze met aan beide kanten een leuk strikje die je aan kan trekken zodat het t-shirt wat rimpelt en mooi om haar lichaam valt. Het t-shirt staat heel leuk bij haar bikini-broekje! Het t-shirt kan ze aan terwijl ze zwemt en gewoon terwijl ze speelt buiten het water.

Op vakantie heeft ze deze uiteindelijk bijna alle dagen aan gehad. Ik vond hem leuk staan en Nola was er nogal aan gehecht geraakt ;-). Zelfs met boodschappen doen bleef het shirt aan.

Wanneer ze met het t-shirt aan gezwommen had droogde het t-shirt zo op. Ook is het makkelijk te wassen. Op vakantie waste ik hem op handwas en thuis hebben wij hem nu één keer gewassen in de wasmachine en dat ging ook goed. De maten vallen gewoon normaal. Nola is 2,5 jaar en heeft een gemiddeld postuur. Ze had maat 98-104. Er staat daarbij dat dat voor kinderen van 3 – 4 jaar is maar een kindje van 2/2,5 kan hem ook al aan.

Bij UV-fashion hebben ze overigens kleding voor alle leeftijden. Ook voor volwassenen. Daar ben ik ook wel nieuwsgierig naar.

Wij zijn erg blij met het t-shirt voor Nola en het pakje voor Liam. Het t-shirt is €39,95. 

Liam zijn pakje is €39,95 maar op moment van schrijven €27,97.

Ze zijn best prijzig, maar ik vind het zeker wel waar voor je geld. Ze gaan lang mee, zijn handig, worden niet snel vies en blijven echt heel mooi.

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response