Please assign a menu to the primary menu location under menu

We kregen een maandje geleden een leuk cadeautje van Toeti For Kids. Een webshop met verantwoorde baby- en kinderartikelen. Wij kregen iets voor Nola en iets voor Liam. Het was erg leuk ingepakt. Nola scheurde het meteen open.

Nola kreeg een mooi keukenschort. Het keukenschort is er voor de kleintjes vanaf twee jaar maar ook voor kinderen vanaf een jaar of vier. Dit keukenschort is wit met knalgele randen. Ik vind het altijd leuk als ergens details op zitten met knalkleuren.

Als ik aan het koken ben vraagt Nola vaak “Samen pelen mama”. Dan wil ze eigenlijk op het aanrecht zitten terwijl ik kook en meestal eet ze dan bijvoorbeeld de snoeptomaatjes op, of een blokje kaas. Nu heeft Nola een schort en kan ze deze om wanneer ze op het aanrecht zit ;-). Dan voelt het voor haar extra dat ze mee doet.

Nola wil hem meteen om doen. Ze draagt het schort nu ook wanneer ze met haar Ikea-keukentje speelt.

Nola vindt het schort “mooi” zegt ze. Ik vind de dessin en de kleuren ook heel mooi en leuk. Als er er eten op het schort komt veeg je het er makkelijk af. Op de website van Toeti For Kids zie je nog meer verschillende keukenschorten voor kinderen.

Liam heeft een speendoekje gekregen. Een speendoekje van bamboe gemaakt. Het is een leuk doekje met weer een knalgeel detail. Dit is een knalgeel lipje die je met klittenband aan een speen kan bevestigen.

Het speendoekje is verder donkerblauw/grijs met daaraan verschillende kleuren labels. Het ene labeltje is zacht en het andere iets ruwer zo kan Liam lekker aan alle labeltjes friemelen en voelen. Goed voor de sensomotorische ontwikkeling. ;-) Ook zit er een klein rammeltje in het doekje. Deze is zachtjes en klinkt fijn. Liam wordt er niet wakker van.

Het doekje is heel zacht. Liam heeft nog geen lievelingsknuffel of doekje maar het doekje en zijn aap komen volgens mij dicht in de buurt. We hebben het doekje niet altijd aan zijn speentje. Vaak ligt hij er los naast want anders trekt hij zijn speen makkelijk uit zijn mond. Met het doekje wrijft hij wat over zijn gezicht.

Het speendoekje is €15,95. Ik vind dit een normale prijs voor een speendoekje die van bamboe is gemaakt. Het kinderschort is maar €12,95. Dit vind ik vrij goedkoop. Het is een heel mooi schort. Je hebt de kinderschorten voor peuters vanaf twee jaar en voor wat oudere kinderen vanaf een jaar of 4. Dit zijn erg leuke (kraam) cadeaus.

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : kraamcadeau

Leave a Response