Please assign a menu to the primary menu location under menu

KindersieradenReviews

Ring met geboortestenen van Kaya Sieraden

Eerder heb ik al weleens samen gewerkt met Kaya Sieraden. Dit keer hebben ze weer wat nieuws in de collectie.

Van Kaya sieraden kreeg ik twee mooie ringen. Daar was ik erg blij mee, want al mijn ringen van voorheen pas ik niet meer. Deze ringen hebben iets extra bijzonders; er zitten een kleur steen in die staat voor de maanden waarin Nola en Liam zijn geboren.

Nola is geboren in December en dat is de kleur rood. Liam is geboren in januari en daarbij hoort de kleur blauw. Normaal zou ik nooit voor deze kleuren stenen kiezen, maar dit heeft dus een betekenis.

Het zijn mooie kleine ringen. Ze zijn er in de kleur zilver, goud en rose. Omdat ik niet kon kiezen tussen goud en zilver heb ik gekozen voor rose. Dit past overal wel bij. De ringen draag ik op elkaar aan mijn ringvinger.

Kaya Sieraden

Kaya sieraden heeft veel meer verschillende soorten sieraden speciaal voor moeders, vaders, oma’s, opa’s en kinderen. Meestal hebben deze een speciale betekenis en kan je ze op maat laten maken door de teksten en symbolen in te voeren.

Op de website kan je ook kijken onder de categorie Cadeau voor. Hier raden ze je bepaalde sieraden aan voor bijvoorbeeld een bruiloft, communie, doop, rouw en noem maar op. Dat vind ik zelf heel handig. Ook kan je kijken onder de categorie voor opa, oma, vader, moeder, zussen etc.

Zo hadden Nola en ik een keer een moeder en dochter armbandje.

Deze sieraden zijn heel leuk om cadeau te doen. Bijvoorbeeld als kraamcadeau, cadeau voor moederdag en vaderdag en als verjaardagscadeau.

Leave a Response