Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsSchoentjes

Nieuwe schoenen voor het voorjaar

Nola en Liam hebben weer een paar nieuwe schoenen voor het voorjaar en de zomer. Nola is 5 jaar en heeft schoenmaat 27/28. Liam is net 3 jaar en heeft schoenmaat 25. Dit is heel gemiddeld. Onderaan dit artikel zie je een tabel met de leeftijd en de schoenmaat die er bij past.

Bunnies

Liam heeft nieuwe schoenen van het merk Bunnies. Elk jaar hebben we van dit merk een paar schoenen voor beide kinderen. Ze zijn kwalitatief erg goed en ze kunnen er goed op lopen. Liam heeft nu een paar schoenen van de Animal Friendly collectie.

Vans

Liam draagt graag zijn Vans. Nola wil haar Vans ook continu aan, maar ze zitten haar dan uiteindelijk niet zo lekker. We nemen daarom elke keer een reserve paar schoenen mee. Hopelijk zijn ze binnenkort ingelopen. Net als kinderschoenen van Adidas en Nike kan deze ook kopen bij Sporshowroom.nl.

Mayoral

Dit zijn weer hele andere type schoenen dan de Vans en Bunnies. Het zijn een soort bootschoentjes. Ze zijn lichtbruin met donkerblauw. Ik match ze met een korte donkerblauwe of bruine Chino. En daar dan nog iets van een blouse of polo op. Lekker kakkerig ;-), maar wij zijn wel van alle soorten kledingstijlen. Zolang er maar niet heel groot een bepaald duur merk op staat.

Bergstein regenlaarzen

Als Nola en Liam iets leuk vinden is het in plassen stampen. We wonen nou eenmaal in een land waar het geregeld regent. Dan maken we er maar een feest van. Ook al regent het niet en zijn er geen plassen om in te stampen; Nola en Liam doen het liefst elke dag regenlaarzen aan. Deze regenlaarzen in pasteltinten zijn nieuw. Ik vind ze persoonlijk meer wat voor meisjes. De Bergstein collectie met de wat hardere kleuren vind ik voor zowel meisjes als jongens leuk. Deze nieuwe collectie met pasteltinten staan ook erg leuk onder rokjes en jurkjes.

Braqeez

Uit de nieuwe collectie van Braqeez heb ik voor Nola gekozen voor witte sneakers met streepjes; de Braqeez Lesley Louwies – White/Light Pink. Deze staan leuk onder vanalles. Onder zowel broeken als jurkjes. Nola heeft eigenlijk alleen maar rokjes en jurkjes aan. In de zomer draagt ze ook wel korte broekjes. Haar outfit combineer ik vaak met iets stoers zoals schoenen.

Maattabel met de schoenmaten van kinderen

Schoenen maken echt een outfit af en zijn ook belangrijk voor de ontwikkeling van de voeten. Je moet dus goed kijken naar welke schoenen je aanschaft. Dit waren een paar merken waar wij fan van zijn.

Leave a Response