Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsSchoentjes

Animal Friendly schoenen van Bunnies

Liam heeft weer leuke schoenen gekregen van Bunnies. Het zijn schoenen uit de nieuwe collectie “Animal Friendly“. Zelf ben ik altijd wel voor diervriendelijke producten. Het is niet zo dat ik echt op zoek ga, maar als de collecties tegen kom dan koop ik daar ook het liefst. Op elk verkocht paar schoenen uit deze collectie doneert Bunnies €1,- aan Giro 5125 om een steentje bij te dragen aan de hulp in Australie.

Voor jongens vind ik het vaak moeilijker om wat leuks te vinden dan voor meisjes. Liam kreeg de White/Yellow sneackers.

Zelf houd ik van schoenen met iets wat kleur, maar niet teveel. Wat dat betreft ben ik best kritisch. Deze witte sneakers hebben een gele streep aan de zijkanten en wat blauwe details. Dit past onder bijna elke kleur broek. Heel toevallig had Liam tijdens het passen van de schoenen precies de goede outfit aan; een blauwe spijkerbroek en een gele trui.

De schoenen staan Liam heel goed en hij loopt en rent er goed op. Bunnies is gespecialiseerd op het gebied van schoenen. Je krijgt van Bunnies daarom ook echt verantwoorde schoenen van goede kwaliteit. Deze schoenen zijn €49.95. Dat is echt heel weinig voor schoenen van een merk die gespecialiseerd is in schoenen.

Leave a Response