Please assign a menu to the primary menu location under menu

moederdagMoederdagtipsReviewsVoor mama

Shoplog: Smartphonehoesjes.com

iDeal of Sweden

Eerder heb ik al geschreven over deze webshop. Van Smartphonehoesjes.nl mocht ik weer het een en ander bestellen. In de webshop vind je nu de accessoires van het merk iDeal of Sweden.

iDeal of Sweden

Je ziet iDeal of Sweden veel voorbijkomen op social media. Dit merk heeft mooie producten voor vooral de vrouwen. Let op… Dit is dus echt een moederdagtip of gewoon iets wat je een vrouw cadeau kan doen!

Alles producten van dit merk passen bij elkaar. Je doet eerst een backcover om je telefoon, zodat vervolgens alle accessoires op elkaar passen.

Mayfair Clutch

Ik wilde sowieso heel graag de Mayfair Clutch. In deze clutch zit standaard een backcover die je eerst om je telefoon doet. Vervolgens magnetiseert je telefoon stevig aan de clutch. In de clutch kan je een paar pasjes kwijt. De clutch zit aan een gouden ketting die je om je pols kan doen. Ik koos voor donkergroen met goud, omdat ik dit echt een mooie combi vindt. In huis heb ik veel donkergroen en okergeel en veel sieraden van mij zijn nu goud. Voorheen hield ik niet zo van goud. Ik vond dat eigenlijk een soort van ordinair, maar sinds het in is ben ik om. Dat over het goud is misschien een bepaalde associatie die ik daarbij had.

Kijk trouwens even goed naar welke telefoon je selecteert op de website. Het hoesje moet natuurlijk wel om je telefoon passen. Zelf heb ik de Iphone X plus.

Port Laurent Mable

Naast deze clutch heb ik nog een bijpassende Backcover gekozen; de Port Laurent Mable. De mannen om mij heen noemen het bliksemschichten… maar het is natuurlijk een marmer design. Ik koos voor de donkergroene kleur, omdat deze mooi bij de clutch past. In deze Backcover zit ook weer magneet waardoor hij vast klikt aan de clutch. Hij zit dan ook echt stevig vast.

Magnetic Ring Mount

De Popsockets vond ik wel heel handig, maar dus jammer dat je die aan je telefoon vast moet plakken. IDeal of Sweden heeft de Magnetic Ring Mount in het assortiment. Deze is ook te verkrijgen bij Smartphonehoesjes.nl. Uiteraard heb ik deze ook besteld. Deze magnetiseert op alle hoesjes van iDeal of Sweden. Hij is handig, omdat je je vinger door de ring kan doen wanneer je op je telefoon zit en je kan hem als standaard gebruiken om je telefoon horizontaal neer te zetten voor bijvoorbeeld een filmpje. Deze ringen heb je in het goud en zilver.

Ik vind trouwens dat iDeal of Sweden de producten heel mooi verpakt. Hier staat ook echt het concept in uitgelegd.

Verder kan je bij Smartphonehoesjes.nl nog veel meer producten, van verschillende merken, kopen. Ze hebben bijvoorbeeld ook screenprotectors. Deze zijn altijd handig. Ik vind het alleen moeilijk om ze op mijn telefoon te plakken, omdat mijn telefoon zo een bolle rand heeft en ik er ook een backcover op heb zitten. Momenteel heb ik dus even geen screenprotector op mijn telefoon, maar dus wel een mooie clutch :-).

Smartphonehoesjes.nl heeft een goede service. Als je voor 21:00 uur besteld heb je het de volgende dag in huis. Daar houd ik van ;-). Verder is het mooi meegenomen dat de verzending gratis is en je 30 dagen bedenktijd hebt.

Leave a Response