Please assign a menu to the primary menu location under menu

MoederdagtipsReviewsVoor mama

Moederdag cadeautips 2019

Elk jaar denk ik weer, daar is de commerciële bende voor Moederdag. De merken en winkels spelen hier meteen op in. Zelf ben ik al blij met een tekening, ontbijt op bed, kus en knuffel van de kinderen. Dat is trouwens nog vrij veeleisend haha. Een van deze is ook prima! Ik ben alleen wel een beetje beledigd als mijn vriend er met de kinderen niks aan doet. ;-) Een cadeautje is ook altijd leuk, maar geen must. Hierbij daarom een aantal leuke cadeautips. Dit zijn echt tips vanuit mij. Met de meeste van deze merken heb ik weleens samengewerkt, maar ik word vanuit hun niet betaald om dit te plaatsen. Geen commerciële bende dus ;-).

De geurtjes van Kruidvat

Misschien heb je deze al voorbij zien komen op Instagram, maar ik ben echt enthousiast. Deze solid perfumes zijn super handig en kan je bij elke Kruidvat voor een klein prijsje kopen. Ze zijn 2,99 euro.

Ik heb de roze gekregen van Kruidvat en ik vind deze in ieder geval heerlijk ruiken! Niet te zoet, maar gewoon lekker fris. Hij is heel handig voor onderweg. Ook voor in het vliegtuig, want hij is dus solid en het is geen vloeistof.

Foto op canvas

Een leuke foto op canvas is ook altijd erg leuk om te geven. Zelf zou ik dit leuk vinden voor bijvoorbeeld in het trapgat, op de slaapkamer, in kantoor of aan de muur in de gangen. Je kan bijvoorbeeld een foto op canvas bestellen bij Fotoopcanvas.nl. Hier heb ik eerder al eens wat van besteld. Ze leveren vrij snel en met een goede kwaliteit foto heb je een mooi resultaat. Wat trouwens ook leuk is, is om de kinderen een selfie te laten maken en deze af te laten drukken. Of misschien een tekening van de kinderen die je digitaal maakt.

Kaya sieraden

Een sieraad is natuurlijk altijd goed! Je hebt bijvoorbeeld de sieraden van Kaya Sieraden. Dit merk heeft sieraden die je kan personaliseren met bijvoorbeeld namen van de kinderen. Ook heb je deze in de variant ‘moeder-dochter’ of ‘oma-moeder-kleindochter’. Heel veel mogelijkheden! Ik heb er al een paar sieraden van. Deze hieronder heb ik met Nola:

Deze heb ik aan ons nichtje Isa en haar mama gegeven (zie dat schattige kleine handje :-)):

Ik denk dat moeders dit wel een heel speciaal cadeau vinden. Vooral de moeders die net moeder zijn geworden.

Blendjet

Dit vind ik ook echt een super leuk cadeau. De Blendjet. Dit is een ‘portable’ blender. Handig voor je smoothies en shakes, maar ook voor babyvoeding. Zo heb je altijd iets vers bij je!

Gouden kettinkje van Nova Dali

De kettinkjes met initialen zijn helemaal in. Zelf heb ik er een van Nova Dali met de letter N en L. Deze blijft lang mooi. Dit kettinkje van Nova Dali is 19,95 euro; dat is niet veel voor een kettinkje met deze kwaliteit. Echt een aanrader voor moeders die van sieraden houden. Een waardevol cadeau.

Voor in de keuken

Iets voor in de keuken is ook altijd leuk om te krijgen. Tenminste dat vind ik. Bijvoorbeeld de Rosti Mepal Multikommen vind ik heel handig. Wij hebben ze thuis ook. Je kan de bakken makkelijk opbergen doordat je de verschillende formaten in elkaar kan doen met de deksels erop. Door de deksels kan je heen kijken waardoor je snel ziet wat er in zit. Ze kunnen in de vriezer en de magnetron.

Ook zijn ze nog mooi en leuk om op tafel te zetten met wat snacks of salade erin. Je kan ze dus bestellen in allerlei formaten, maar ook in verschillende kleuren.

Geurkaarsen

Kaarsen doen het ook altijd goed. Zelf ben ik fan van de geurkaarsen van het Kruidvat. De darjeeling & damascus rose vind ik in ieder geval lekker ruiken. Ze hebben nog een paar varianten, maar die heb ik nog niet geprobeerd.

Dit waren een aantal tips. Weet jij nog iets leuks? Laat het hieronder in de comments weten. :-) Zo helpen we die kinderen en partners een beetje op weg ;-).

 

 

Tags : moederdag

Leave a Response