Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviews

Pakket van de webshop Nickis.com!

Unboxing

Sommige zullen op mijn Instagram al gezien hebben dat Nola een leuk pakketje heeft ontvangen van de webshop Nickis.com.

Nicki’s was voorheen alleen een fysieke winkel; een kids conceptstore in Beieren. Deze winkel biedt exclusieve kleding aan voor kinderen. Nu zijn ze ook een webshop gestart. Wij hebben voor Nola allerlei merken kleding in haar kast. Ze heeft kleding van de Primark, H&M en Zeeman, maar ook van bijvoorbeeld Little Label, Mayoral, Vingino en BillieBlush. Nola heeft bijvoorbeeld van Mayoral deze leuke jumpsuit.

We matchen het een en ander met elkaar. Het is te merken dat de exclusievere merken kleding wel wat langer mooi blijven dan de goedkopere merken. Ook is deze kleding vaak gemaakt door medewerkers in betere werkomstandigheden dan de kleding van Zara of H&M. Het is dat we niet genoeg geld hebben voor alleen maar duurdere kleding, maar anders had ik er wel aan gedacht om minder te kopen bij de goedkopere winkels en mij meer te verdiepen in de werkomstandigheden van andere merken.

Terug bij het pakketje; wat zat er nou in?

Nola pakte het uit en was meteen heel blij met wat er in zat. Er zat namelijk een mooie rok en een t-shirt in. Nola is dol op rokjes en jurkjes met het liefste blote benen. Toevallig was het lekker weer in dat weekend en hadden we een feestje die volgende dag. “mama deze kunnen we aan tijdens het feestje, want bij feestjes hoort een rok of jurkje. Dan moet ik er mooi uit zien.”

Het rokje en het shirtje is van het merk BillieBlush. Het rokje is net iets over de knie. De andere rokjes bij Nola in haar kast zijn wat korter dus dit is wel een leuke variatie. BillieBlush heeft veel kleding met mooie felle kleurtjes. Wij zijn van de felle kleurtjes bij de kinderen, maar niet met te drukke prints. Het shirtje is 38 euro en het rokje is 60 euro. Het is dus een tikkeltje duurder dan bijvoorbeeld Zara en de H&M, maar het heeft wel een hele mooie kwaliteit en een fijne stof.

Het shirt is van boven blauw met wit gestreept en onderin zitten er wat palletjes in het geel blauw en roze. Deze kleuren passen mooi bij de rok. Het shirt is lekker wijd waardoor Nola er lekker vrij in kan bewegen. De palletjes zitten er heel stevig op. De rok heeft ook een onderrok. Dit zit Nola heel fijn en door deze onderrok zie je niet elke keer der onderbroek als ze bijvoorbeeld in de kleermakerszit zit. De rok is ook wat langer dan haar andere rokjes. Heel veel shirtjes staan leuk op deze rok. Hij is makkelijk te combineren. Voor een bruiloft vind ik hem ook heel erg leuk. Wel zou ik er dan een ander (wit) shirtje of blouseje op doen. Een iets nettere.

Tijdens het eten, met bijvoorbeeld rode saus, doe ik vaak Nola haar shirtjes uit. Dan ben ik toch wat panisch of haar shirt vies wordt en ik het in de was er dan niet uit krijg. Verder is het gewoon een beetje opletten en doet Nola der mooiere kleren aan naar feestjes.

Bij het pakketje dat we ontvangen zat ook een heel mooi mapje. In dit mapje zat een bon van de kleding en ook een tekenwedstrijd. Super leuk, want Nola houdt van tekenen en kleuren. Nickis.com wil een nieuwe mascotte en deze mag jouw kindje dan ontwerpen en toesturen. Wie weet wordt de mascotte die jouw kindje heeft ontworpen dan wel de mascotte van Nickis.com!

Nola is al begonnen zoals je hieronder op de foto’s ziet. We gaan alleen niet verklappen hoe die er uit ziet wanneer die af is, want dat is nog geheim ;-).

Nola is erg blij met haar setje kleren van BillieBlush die we gekregen hebben van Nickis.com. Ze doet het het liefst elke dag aan. Wanneer het lekker weer is mag dat natuurlijk ook.

 

Leave a Response