Please assign a menu to the primary menu location under menu

Reviews

Goodiebag van Smartphonehoesjes.nl

Ik hou van goodiebags! Van Smartphonehoesjes.nl ontving ik een goodiebag. Een goed gevulde goodiebag!

De tas zelf was al leuk. Een simpele zwarte met witte tekst. Leuk voor de spontane aankopen (Ben ik nog weleens van ;-)). Deze tas kan makkelijk opgepropt in je handtas.

Oordopjes
In mijn goodiebag zat vanalles. Het leukste vond ik de oordopjes. Die passen super goed bij mijn telefoon! Ik heb een rose gekleurde telefoon. De oordopjes uit mijn goodiebag zijn ook in die kleur. Ik heb de iphone 7 dus heb wel een tussenstuk nodig wanneer ik de oordopjes wil gebruiken. De iphone 7 heeft namelijk een andere ingang voor kabeltjes. Daar moet je bij het uitzoeken van oordopjes wel goed op letten. Deze oordopjes zijn van het merk Happy Plugs. Dat merk kende ik nog niet. Ze zitten in een leuk en handig doosje. Je kan dit doosje nog gebruiken in je handtas. Zo raken de oordopjes niet kwijt in je tas en gaan ze niet in de knoop. Deze Happy Plugs zijn 34,95.

Portemonnee
Daarna vind ik de portemonnee het leukste. Deze portemonnee kan je gebruiken voor je telefoon, maar is ook nog leuk en bruikbaar zonder je telefoon er in te stoppen. Ik ben verslaafd aan mijn telefoon dus heb hem veel in mijn handen. Wel probeer ik hem bewust weg te leggen als ik bijvoorbeeld met Nola en Liam in de trein zit. Dan kan ik hem eventueel in de portemonnee stoppen. Deze portemonnee is 13,95.

Powerbank
Er zat ook een powerbank bij. Deze vond ik zelf altijd zo overbodig (dacht ik), maar hij is eigenlijk wel heel handig. Deze powerbank ziet er simpel zwart uit. Daar ben ik wel van. Een beetje rust in mijn handtas. Er zitten verschillende korte kabels aan voor in elke telefoon. Ook voor de iphone 7!

Naast deze simpele zwarte heb je ook hele hysterische en grappige powerbanks. Zoals in de vorm van een ijsje en pizzapunt. Ook kan je er een zelf ontwerpen! Super leuk. De prijzen varieren van de 10,- tot en met 100,-. Die powerbank die je zelf kan ontwerpen met bijvoorbeeld een foto is 19,95.

Styluspen
Er zat ook iets in wat ik nooit gebruik, maar wat wel leuk is om te gebruiken. Een styluspen. Dit vind ik persoonlijk meer iets voor op een ipad of laptop met touchscreen. Toch gebruik ik hem weleens op mijn telefoon. Ik heb ook een laptop met touchscreen dus daar is die ook handig voor. De styluspennen zijn er in veel verschillende dessins. Ik heb een zwarte met wat diamantjes er op. Je hebt de styluspennen voor uiteenlopende prijzen van zowel 5,- tot en met 60,- euro.

Speaker
In de goodiebag zat ook een Accez speaker. Deze speaker vind ik leuk voor kinderen. Mijn buurjongetje heeft er veel plezier van. Ik ben heel verwend… de speakers van Sonos gewend. De speaker die in de goodiebag heeft de vorm van een autoband. Ook zit er zit gekleurd licht in waarvan je de kleur kan kiezen en ervoor kan kiezen dat alle kleuren om de beurt getoond worden. Dit licht gaat niet op de maat van de muziek. Bij Smartphonehoesjes.nl hebben ze nog veel meer speakers te koop. Ook veel leukere speakers die ook voor volwassenen leuk zijn en waar beter geluid uit komt.

PopSocket
Dit geldt ook voor de PopSocket. Deze is helemaal in onder de tieners. Of ik, als 27-jarige, ben gewoon saai ;-). Deze plak je achterop je telefoon. Wat je ook zou kunnen doen is de PopSocket plakken op een doorzichtig hoesje zodat je de PopSocket niet permanent op je telefoon hebt zitten.

Met de PopSocket kan je, je telefoon, extra handig vasthouden en bijvoorbeeld selfies maken. Ik vind hem dus super leuk en handig, maar jammer genoeg moet je hem echt opplakken. Een zuignap zou handig zijn. Je hebt de PopSockets in verschillende dessins. De PopSockets zijn allemaal rond de 14,95.

Kabels
Naast deze dingen zitten er nog een oplaadkabel voor in de auto bij en een ander soort kabeltje. Kan altijd handig zijn, maar heb ik zelf voor nu nog niet nodig omdat we ze al hebben. Hij zit dus in de bak voor “stel je voor dat het kapot gaat”.

Dit was de goodiebag. Hele leuke spulletjes zaten er in. Voor zowel jong als oud :-). Bij Smartphonehoesjes.nl kan je terecht voor heel veel telefoon accessoires en benodigdheden voor de telefoon. Je kan er zelfs je eigen hoesje met foto ontwerpen!

Ook voor je andere devices hebben ze leuke spullen. Zoals voor de iPad. Ze hebben bijvoorbeeld leuke iPad hoezen.

Leave a Response