Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsVoeding

Review: Ella’s Kitchen knijpzakjes groente en fruit

vanaf 4 maanden

Vanaf 4 maanden mogen baby’s groente en fruit. Je kan ze lekker zelf maken, maar voor de makkelijk is het ook weleens leuk en handig om kant-en-klare maaltijden te kopen. Vooral voor onderweg is dit handig. Soms heb je ook bepaalde fruit- en groentesoorten die je niet veel eet, maar wel lekker zijn voor een babyhapje.

Zo heb je bijvoorbeeld van Ella’s Kitchen Organic en knijpzakje met mango, peer en papaya. Zelf heb ik volgens mij nog nooit papaya op. Ella’s Kitchen heeft dus knijpzakje. Dat is heel handig voor onderweg. Je kan het zo direct in de mond van je baby spuiten, op een lepeltje spuiten (lijkt mij fijner) of leeg knijpen in een kommetje. Ik heb dit keer gekozen voor dat laatste, want we waren thuis.

James is nu 5 maanden dus geniet al van vast voedsel. Hij is heel makkelijk. Dit hapje ging er ook zo in! Ik heb hem ook geproefd en hij is inderdaad erg lekker. Zowel warm als koud is die lekker.

Ella’s Kitchen heeft meteen ook Liam verwend! Hij is dol op de Smikkelvingers. Hij krijgt ze elke keer weer. Deze zijn met appel en aardbei. Nola pikt er ook af en toe stiekem een, maar ze is er niet net zo dol op als haar broer. De repen zijn voor kinderen vanaf 12 maanden.

Kijk dan hoe lief :-). Hij zag ze, maakte meteen de doos open en pakte er een smikkelvinger uit.

Het was lekker smikkelen voor de mannen Liam en James. De producten van Ella’s Kitchen Organic kan je kopen bij het Kruidvat en de Albert Heijn.

 

 

Tags : babyvoeding

Leave a Response