Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsVoeding

Review: Ella’s Kitchen Organic Maize Puffs

vanaf 6 maanden

Baby’s mogen vanaf 4 maanden groente- en fruithapjes en dan heel fijn gemalen. In de loop van de tijd mogen ze steeds meer en steeds vaster voedsel.

Vanaf 6 maanden mogen ze bijvoorbeeld deze lekkere maize puffs wortel van Ella’s Kitchen Organic.

Het zijn een soort van chipszakjes waar een soort van chips in zit dat smaakt naar Cracotte, maar dan nog luchtiger en met een subtiele wortelsmaak. Baby’s kunnen hier lekker op zuigen. Ze doen er vaak heel lang mee en je moet wel even een doekje in de aanslag houden.

De zakjes zijn makkelijk voor onderweg. De zakjes zijn hersluitbaar. Bij Ella’s Kitchen wordt hier goed over nagedacht. De groente- en fruithapjes zitten ook in van die handige verpakkingen. Klik hier voor een artikel over deze hapjes in knijpzakjes.

Liam was dus weer verwend met de smikkelvingers van Ella’s Kitchen Organic. Deze zijn voor kinderen vanaf 12 maanden. Dit zijn biologische repen met havervlokken en aardbei en appel.

Nola en Liam vinden de maize puffs nog steeds erg lekker. Ik koop ze nog steeds weleens voor ze, omdat dit beter is dan al dat snoep en ze hier net zo tevreden mee zijn.

Deze producten vind je bij de Albert Heijn en het Kruidvat. Klik hier voor de vrolijke website!

 

Tags : babyvoeding

Leave a Response