Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabykamerInterieurReviews

Review: Kinderdekbedsjop.nl

Nola heeft een mooi dekbedovertrek gekregen van Kinderdekbedsjop. Naast Kinderdekbedsjop bestaat ook de Peuterdekbedsjop. Nola heeft een gewoon dekbed dus kreeg haar dekbedovertrek uiteraard van KInderdekbedsjop.

Ze mocht van te voren een kiezen op de website van Kinderdekbedsjop. Ze koos uiteraard voor prinses Sofia. Niet helemaal mijn smaak, maar als ik had mogen kiezen had zij hem denk ik te saai gevonden ;-). Op een gegeven moment moet je dat los laten haha. Kijk maar eens hoe blij ze ermee was:

Ze wilde meteen een “klein slaapje” doen. Dat wilde ze zodat we meteen haar bed op zouden gaan maken. Eigenlijk moet hij eerst gewassen worden zei ik, maar dat kwam niet echt binnen. Met een lekkere textielspray heb ik hem ingesprayt en toch maar op haar bed gedaan. Het was warm dus hij hoefde niet om haar dekbed.

Nou hij staat best leuk en matched mooi bij de rest van haar kamertje. Op deze foto zie je niet heel het dekbedovertrek, want wij hebben voor Nola een 1-persoons dekbed en deze in het bed gepropt. Destijds hebben we gekozen voor een 1-persoonsdekbed, omdat deze dan langer mee kan. Uiteindelijk vind ik dat we makkelijk een peuterdekbed hadden kunnen kopen. We hebben er niet heel lang bij nagedacht. Voor Liam doe ik wel een peuterdekbed. Deze kan dan eerst ook nog even gebruikt worden in zijn ledikant.

Dit dekbedovertrek van Prinses Sofia is €31,95. Bij Kinderdekbedsjop heb je naast alle dekbedden met Disneyfiguren ook merken als Nappiez en Jollein. Die van Jollein vind ik zelf heel leuk. Ook verkopen ze hoeslakens, dekbedden en hoofdkussens.

We hebben voor Liam ook een mooi dekbed uit mogen kiezen bij Peuterdekbedsjop, maar die krijg je binnenkort te zien! Voor hem kan ik mooi nog zelf kiezen ;-).

1 Comment

Leave a Response