Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabykamerInterieurLeuk kraamcadeauReviews

Review: Een wereldkaart van Wereldkaarten.nl

Nola kreeg van Wereldkaarten.nl een wereldkaart. Je kan kiezen uit veel verschillende wereldkaarten. Zowel voor volwassenen, kinderen en baby’s. 

Nola heeft een heel leuk klein boekenkastje waar wij de wereldkaart op hebben gezet. We hebben al drie lijsten aan de muur hangen dus hebben wij er voor gekozen deze in een hoekje op de kast neer te zetten. Net zo leuk vind ik.

Wij kozen voor de wereldkaart “Ons Dierenrijk”. Je kan op de website ook zelf het materiaal uit kiezen.  Wij kozen ervoor om de wereldkaart op hout te laten drukken.

Nola wilde graag op het kastje zitten om de dieren goed te bekijken. Ze wees er meteen een paar aan en noemde de dieren op. De kinderen leren zo verschillende dieren kennen, leren waar ze vandaan komen, wat voor geluiden de dieren maken en welke landen er allemaal bestaan. Nola houdt het nog even bij het leren kennen van de verschillende dieren.

Bij elk continent staan dieren die uit dat continent komen. De leeuw en de olifant bijvoorbeeld uit Afrika. Als de kinderen wat ouder zijn kan je laten zien hoe de wereld er uit ziet en welke continenten wij allemaal hebben. Voor de oudere kinderen heb je ook nog andere wereldkaarten die waarschijnlijk beter bij hun leeftijd passen.

Wij hebben dus een wereldkaart op hout. Dit is een plaat van hout. Je kan hem ook op houten planken laten drukken of op plexiglas, aluminium en canvas. Je zou hem ook als poster kunnen bestellen en dan eventueel inlijsten of gewoon ophangen.

De wereldkaart op hout in het formaat 60 * 40 is €49,95. Je besteld daarbij los het ophangsysteem van €3,47 en betaald het verzenden van €5,95. Totaal kom je dan op €59,37. Zelf vind ik dat een ophangsysteem bij een wereldkaarten in moet zitten. Maar goed, het is een mooie kaart en een prima prijs! Ontzettend leuke wanddecoratie voor in de babykamer.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response