Please assign a menu to the primary menu location under menu

ActiviteitenErop uitMuseumVoorstellingen

Voorstelling: Nijntje op de fiets

Nola is samen met haar tante en oma naar de voorstelling “Nijntje op de fiets” geweest. Een super leuke voorstelling voor kinderen vanaf twee jaar. Tenminste Nola, haar tante en haar oma vonden het leuk. Ik was samen met Richard naar het ziekenhuis om Liam op de wereld te zetten.

Eerst gingen ze lekker wat drinken en rozijntjes eten. Eenmaal in de zaal konden alle kinderen op kussentjes zitten en achterin de ouders. Op de leeftijd vanaf twee jaar kan je verwachten dat de kinderen liever bij hun ouders blijven zitten. In dit geval wilde Nola dat ook. Nola bleef lekker bij oma op schoot.

Toen ik de foto’s zag was ik een beetje verbaasd. Ik zag echt zo een zaal met podium voor me maar dit is natuurlijk veel leuker zo kleinschalig. Ik ben nog nooit met Nola naar een voorstelling geweest. Sofie en mijn moeder hadden een primeur. Ik ontving wel heel veel foto’s op de whatsapp.

Er werd een verhaal verteld waar Nijntje heen ging. Ze ging op vakantie naar opa en oma. Mijn moeder en zus vinden het een leuk verhaal. Nola  reageert er ook leuk op.

Het Nijntje museum
Na de voorstelling mochten de kinderen het museum in. Dat vond Nola nog leuker dan de voorstelling. Ze ging echt met alles spelen zoals het hoort. Bij de wasbak waar je je tanden hoort te poetsen ging zij der tanden poetsen. In de slaapkamer van Nijntje ging ze in het bed liggen. In het sneeuw ging ze sleeën. Ga zo maar door.


Ze mogen trouwens niet bij elke voorstelling het Nijntje museum in. Deze voorstelling reist namelijk door het hele land. Dat kan dus simpelweg niet.

Ik vond het super leuk dat ze dit met mijn moeder en zus kon doen. Dat gaf mij een gerust gevoel terwijl ik zenuwachtig thuis zat te wachten tot het eindelijk zo ver was naar het ziekenhuis te rijden om Liam op de wereld te zetten.

De voorstelling kost €8,50 per kind en €7,- per volwassene. Klik hier voor een overzicht van alle voorstellingen in verschillende plaatsen.

 

-X-

Annelon

Leave a Response