Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ow wat zijn wij blij. We hebben nog een mooi kindje op de wereld mogen zetten. Na negen maanden zwoegen is hij daar dan eindelijk. Liam Tim Hartlief. De tweede naam “Tim” is de naam van mijn broertje. Nola haar tweede naam is “Sofie”. Dat is de tweede naam van mijn zusje.

Wij vinden het altijd leuk om een geboortekaartje te versturen. Dit vinden wij leuker dan een aankondiging op Facebook of een kaartje per mail. Het ligt er natuurlijk ook aan of je er nog geld voor hebt. Wij vinden het zonde om veel geld uit te geven aan een kaartje. Veel mensen gooien hem op ten duur toch weer weg. Een klein kaartje, die dus minder kost, vinden wij voldoende. Een klein kaartje kan er ook leuk uit zien. Nola haar kaartje was van hetzelfde formaat. Beide hebben we besteld bij Kaartje2go.nl. Ik had bij deze website ook nog dezelfde adressen in het adresboek staan.

Ik had trouwens geen visagiste uitgenodigd na mijn bevalling dus dit is de real me na een bevalling ;-). Moe en uitgelopen mascara haha.

Nu weer terug naar het geboortekaartje. Bij Kaartje2go.nl kan je een standaard kaartje uitkiezen of er zelf een ontwerpen. Wij hebben een kaartje uitgekozen. Uiteraard kan je de tekst voor op het kaartje wijzigen. De woorden en tekens, het lettertype en de kleur. Ook kan je plaatjes en foto’s toevoegen. Op het kaartje wilde ik een speciale tekst vanuit Nola. Ik vond een tekst die mij meteen raakte. Deze heb ik meteen op het kaartje gezet.

 

Op mijn teentjes kijk ik
over het randje van de wieg
dag klein broertje
wat ben je lief!

xx Nola

 

Je denkt natuurlijk “hoe kan ik al mijn kaartje bestellen als ik niet weet wanneer mijn kindje geboren wordt?”. Dat kan. De verzenddatum kan je namelijk ten alle tijden wijzigen. Wanneer er een aanbieding is kan je bijvoorbeeld de bestelling al plaatsen. Je gaat naar de website, ontwerpt je kaartje tot zover je kan en laat hem verzenden op een latere datum dan dat je bent uitgerekend. Als je bevallen bent wijzig je de kaart door de lengte, het gewicht en de geboortedatum en verzenddatum te wijzigen.

Dit raad ik je echt aan want anders moet je in je kraamweek het kaartje nog helemaal ontwerpen. Je wil het geboortekaartje natuurlijk zo snel mogelijk de deur uit hebben. :-)

Als je een adres bent vergeten dan kan je altijd nog bijbestellen. Je kan ze overigens ook naar je eigen adres laten versturen om ze vervolgens daarna zelf naar de geadresseerde te sturen.

Liam zijn geboortekaartje is 10 bij 10 centimeter, hij is dubbel (extra kosten) en is mat. Deze is in totaal €1,99 per stuk. Uiteindelijk hadden wij 61 kaartjes en waren deze bij elkaar €118,39. Dat is niet duur! Ze hebben bij Kaartje2go weleens aanbiedingen als in gratis verzenden. Bij Nola haar geboortekaartje hebben we op deze aanbieding gewacht.

Wat voor een kaartje hadden jullie? Welk speciaal gedichtje/tekst stond daarop?

-X-

Annelon

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response