Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ik heb van het merk Nûby een aantal producten getest. Dit merk heeft duidelijk totaal zijn eigen stijl vergeleken met die van andere merken. Hier bedoel ik het design, de kleuren en de vormen mee.

Neem nou de fles van Nûby. Deze vind je echt nergens ander. Hij is 100% silicone. Je kan in deze fles knijpen. Terwijl je de fles geeft, geeft dit een heel apart maar comfortabel gevoel. Je kan er niet in knijpen zodat er meer melk uit de fles spuit maar gewoon een klein beetje. Het materiaal is erg flexibel. Omdat de fles volledig van silicone is blijft de melk iets langer warm vergeleken met andere flessen.

Ik heb de fles gebruikt vanaf dat Liam net geboren is. Hij dronk er meteen goed aan. Kijk die foto nou wat een grote fles met zo een klein mannetje ;-). Zijn mond zit strak om het flesje waardoor hij geen lucht mee hapt. In deze fles kan 150 ml. Op de fles zit ook een dop. Deze krijg je er wel heel moeilijk af maar met een beetje kracht moet dat lukken.

Nola drinkt altijd uit een gewone- of rietjesbeker. Eerlijk gezegd ben ik wat makkelijk en geef ik haar overdag liever een rietjesbeker dan een gewone beker want de gewone bekers gaan hier vaak nog om. Tijdens het avondeten geef ik haar wel een normale beker, want dan zitten wij er naast en zit ze stil. Een rietjesbeker is het beste alternatief voor een gewone beker. Vanaf dat Nola 6 maanden is kan ze hier al uit drinken. Dit is wel heel erg vlot hoor, wij waren erg verbaasd. Een rietjesbeker is beter voor de mondmotoriek in vergelijking met een tuitbeker en een fles. Ik raad iedereen een rietjesbeker aan.

Nola mocht een rietjesbeker van Nûby proberen. Een rietjesbeker in een aparte bolle vorm (daar staat Nûby om bekend) met een leuk dessin. Er zitten twee handvatten aan. Nola houdt die goed vast maar ze houdt bekers zonder handvatten ook goed vast. Nûby heeft heel veel verschillende flessen dus voor ieder wat wils. Deze beviel ons goed. Hij lekt niet en Nola drinkt er prima uit.

We hebben ook nog het afdruiprek van Nûby getest. Het is een handig afdruiprek die je ook nog makkelijk, klein op kan bergen. Wij vinden het anders te vol op ons aanrecht. Wanneer je de flessen steriliseert zet je deze zo in elkaar en laat je de flessen drogen.

Naast de flessen van Nûby kan je er ook flessen van andere merken op laten drogen. Dat  is erg handig. Wij hebben veel verschillende flessen door de Medela kolf, de babyboxen (Wij, Ouders van nu) en het reviewen. Als dat niet zou kunnen zou je voor elke fles een eigen afdruiprek moeten kopen.

We kregen voor Liam ook een speen maar Liam wilde deze niet pakken. Hij was al grotere spenen gewend. Helaas maar ik kan daardoor geen goede review schrijven en jullie eerlijk vertellen wat ik van de speen vindt. Ik weet wel dat deze speen geen schild heeft waardoor deze goed schoon te maken is. Hij is dus erg hygiënisch.

Dit zijn gemiddelde prijzen. Wij zijn blij met de producten van Nûby.

-X-

Annelon

Leave a Response