Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabykamerReviews

Review: Mooie zelf samengestelde dekens van Baloons

Wat een leuk merk is dit! Het merk Baloons. Baloons heeft zijn eigen webshop. Je kan hier helemaal zelf je product samenstellen. Producten zoals een luiertetui, een deken of een aankleedkussenhoes.

Je kan kiezen uit vele verschillende soorten stoffen en soorten dessins. Stoffen als teddy, wafel en badstof. Ik vind zelf de wafelstof nu helemaal leuk. Voor een aankleedkussenhoes zou ik misschien eerder voor badstof gaan.

Ik mocht zelf twee dekens samenstellen. Ik ging voor twee dezelfde want ik houd er van als alles gelijk is. Ik kreeg een deken voor in de wieg en een deken voor in het ledikant van Liam. Op de website zag ik veel verschillende dessins met veel verschillende kleuren maar toch ging ik voor zwart wit ;-). Ik koos voor de zwart witte kruisjes en aan de binnenkant witte wafelstof.

Ik vond het alleen moeilijk te zien of het leuk bij elkaar stond. De witte wafelstof en de stof met de witte kruisjes. Ik zou het namelijk erg ergerlijk vinden wanneer de witte kleur van elkaar verschilt. De wafelstof bijvoorbeeld gebroken wit en de kruisjes gewoon wit. Ik heb dit nagevraagd en ze reageerden vlot. De kleuren zijn bij Baloons allemaal op elkaar afgestemd dus hier zal je niet de mist in gaan. Het zag er erg leuk uit hoe de dekens waren ingepakt.

Zoals je ziet sla ik een klein randje om zodat je de wafelstof ziet. Ik vind dit een luxe uitstraling hebben. Ook staat er een logo van Baloons op maar zelf vind ik dit een mooi logo dus niet storend. Soms vind ik het niet leuk als er een logo op staat maar deze ziet er leuk uit.

Wij hebben een mooie zwarte Dubatti kinderwagen waar dit dekentje super mooi bij staat. Ik ben er helemaal blij mee.

Het dekentje staat ook heel mooi bij onze witte co-sleeper. Liam slaapt er heerlijk onder. Voor in de winter is het dekentje misschien wat koud in de wieg maar ik doe er altijd een extra lakentje onder of hem een slaapzakje aan.

Hier hebben wij hem lekker ingebakerd. Nu is hij bijna twee maanden en vindt hij dat inbakeren niks meer aan. Maar goed, Baloons is een erg leuk merk en webshop. Leuk dat je zelf kan samenstellen.

Ik vind dit niet duur. Ik ken wel duurdere merken dekens waarbij je niet zelf samen kan stellen. Dit is een heel leuk kraamcadeau. Vooral omdat je er zelf moeite in hebt gestoken dus het een persoonlijk cadeau is.

-X-

Annelon

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : babykamer

Leave a Response