Please assign a menu to the primary menu location under menu

Dit is echt ideaal. De Snuzpod co-sleeper die ik van Ikbenmama.nl ontvangen heb. Het is een twee in één wieg. Je kan hem namelijk gebruiken als co-sleeper en als een gewoon wiegje.

Wanneer je gebruik maakt van de Snuzpod is je kindje lekker dichtbij je. Dat is fijn voor zowel jou als voor je kindje. Een wiegje of co-sleeper verkleint het risico op wiegendood. Unicef adviseert je kindje een half jaar op je kamer te laten slapen. Zelf vind ik 6 maanden te lang.

Wij kregen hem 1,5 maand voor Liam geboren werd al binnen. Ik wilde hem meteen in elkaar zetten :-). Omdat ik zwanger was en Richard gewoon heel handig is heeft hij mij geholpen. Wij zijn hier een uurtje mee bezig geweest. Je kan hem in hoogste verstellen en nadat je hem in elkaar gezet hebt Maak je hem met banden vast aan het matras van je eigen bed.

Voor wie borstvoeding geeft en liggend kan voeden is het heel handig. Je kan je kindje in de co-sleeper laten liggen en hem zo te eten geven. Met zittend voeden en kunstvoeding is het natuurlijk ook heel handig dat je, je kindje, makkelijk op kan pakken.

De Snuzpod heeft om te beginnen een heel mooi strak design die in drie kleuren verkrijgbaar is. Bruin, grijs en wit. Wij hebben de witte gekozen. Dit staat mooi licht in onze kamer.

Zoals je op de afbeelding ziet kan de co-sleeper ook dicht en is het een wiegje. Dat doe je heel makkelijk door de ritsen dicht te risten. Als hij of zij in het wiegje ligt kan je, je baby, alsnog zien. Een heel fijn gevoel geeft dat.

Ook zie je twee handvatten. Deze zitten er omdat je het bedje van de standaard af kan halen en ergens anders neer kan zetten. Je kan hem dan bijvoorbeeld in de woonkamer gebruiken. Wat ook handig is, is als je wil dat je kindje wend aan zijn of haar nieuwe kamer je het wiegje in het ledikant kan zetten.

Bij de Snuzpod wordt ook een matrasje geleverd. Dit is een gemiddeld matrasje dus je kan hier veel verschillende hoeslakens omheen doen. Hij heeft geen afwijkend formaat. Ik vond het matrasje heel dun maar mijn kraamverzorgster zei dat dat juist goed is voor een baby. Ze schijnen goed plat te moeten liggen. Dit is ook op aanraden van Unicef.

Wij hebben de wieg gebruikt als co-sleeper. Nog geen één keer als wieg. ‘s ochtends komt Nola altijd gezellig bij ons in bed liggen zodat wij ook nog heel even kunnen blijven liggen. Dit kan nu nog makkelijk, er is nog genoeg plek, omdat Liam in de co-sleeper ligt :-).

Wij zijn tevreden. De Snuzpod is €249,95. Hij is vrij prijzig maar je krijgt wel waar voor je geld. Hij is super handig, comfortabel en mooi.

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response