Please assign a menu to the primary menu location under menu

EtenKnutselenReviewsTraktatie

Heerlijke geboortekoekjes trakteren!

Wij kregen van Geboortekoekjes.nl  een grote traktatiedoos met geboortekoekjes. Deze zijn echt te lekker. Deze zijn onder andere zeker één van de oorzaken van mijn zwangerschapskilo’s die er aan zijn blijven zitten. Gelukkig zijn dit er maar drie. Wij kregen ze een paar weken voor mijn zwangerschap binnen en ben toen al gaan eten van deze overheerlijke koekjes.

De koekjes zijn gevuld met crèmevulling en bestrooid met muisjes. Ze zijn allemaal apart verpakt. Daardoor bleven ze één voor één 4 maanden vers en was dat heel hygiënisch. Je kan uiteraard kiezen tussen roze en blauwe en raad eens voor welke kleur wij gingen… We kregen een grote doos met 120 geboorte koekjes. Deze is €19,95. Dat is echt niet veel. Dat is 6 cent per koekje. Maak en vind jij maar eens koekjes voor die prijs ;-). Je kan ook gaan voor een doos met 60 geboortekoekjes. Deze is €13,95.

Richard wilde graag trakteren op zijn werk en Nola op het kinderdagverblijf. Richard heeft een klein team met ongeveer 10 personen, maar er zijn wel meerdere collega’s, van andere afdelingen, die af en toe langs lopen en weten van de geboorte van Liam. Zo kon Richard, de geboortekoekjes, op zijn bureau zetten en collega’s die langs liepen en hem feliciteerde een geboortekoekje aanbieden. Er was eigenlijk niemand die ze vies vindt. Althans als je van muisjes houdt lust je deze sowieso!

Nola wilde ook wel trakteren. Naja dat wilde ik vooral ;-). Zij vroeg er zelf natuurlijk niet om. Op een zondagochtend in pyjama, zoals je op de foto ;-) ziet, hebben we er wat moois van gemaakt. We hebben samen een foto gemaakt van Nola en deze bewerkt door er een tekst bij te zetten “Mijn broertje Liam is geboren”. Dit heb ik met de app Fotorus gedaan. Deze plaatjes heb ik uitgeprint, uitgeknipt en op heel veel koekjes geplakt.

Uiteindelijk heb ik op veel meer geboortekoekjes Nola haar foto geplakt. Ik vond het toch ook wel leuk om het kraambezoek in het ziekenhuis zo een koekje te geven met haar foto.

Deze is ze gaan trakteren op het kinderdagverblijf. Ik kreeg veel complimentjes. Ze vonden het heel origineel terwijl het eigenlijk super makkelijk te maken was.

Ook hebben wij deze aan kraambezoek uitgedeeld. Dat was vooral handig in het ziekenhuis. Naast het kraambezoek gaf ik de verpleegsters, kraamverzorgsters enzovoort ook een koekje. Zij vonden de koekjes erg lekker. Iedereen vond het ook erg leuk dat de foto van Nola op de verpakking van de koekjes stond. Nola zelf ook ;-).

Na al het kraambezoek, vele kraambezoek, hadden wij nog veel koekjes over. Dat vonden wij niet zo erg ;-). Ik zou alsnog de grote doos, met 120 koekjes, gekocht hebben. €19,95 is gewoon echt niet duur. Je weet zo zeker dat je genoeg  hebt.

Zoals je op de foto’s ziet zijn wij heel blij met de koekjes. Echt een aanrader.

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response