Please assign a menu to the primary menu location under menu

GeboortekaartjesGepersonaliseerdLeuk kraamcadeauReviews

Review: Printcandy baby geboorteposter

In de kamer van Nola hebben we eigenlijk niks aan de muur. Ook hebben we niks gedaan met bijvoorbeeld haar geboortekaartje. Nu hebben we eindelijk iets leuks dat ons doet denken aan Nola haar geboorte. Een geboorteposter van Printcandy.

2015-11-24 13.47.42Bij Printcandy kan je zelf een poster invullen. Dat is heel leuk om te doen want je ziet meteen al wat het resultaat is. Dat vind ik altijd heel belangrijk aan producten die je zelf in moet vullen of maken via een programma van een webshop. Een gebruiksvriendelijk programma waar je niet al te lang aan hoeft te zitten! Bij dit programma is dat zo. Ik kies de kleur en de afmetingen en 2015-11-24 13.48.22vul al Nola haar gegevens in. Je ziet dan direct, na elk invoerveld, hoe de poster er uit komt te zien. Ik appte mijn schoonmoeder, die thuis zat, of ze even wilde kijken op het geboortekaartje hoe laat Nola ook alweer geboren is en hoeveel gram ze toen was. Toen mijn schoonmoeder de gegevens terug appte was ik nog ongeveer 5 minuten bezig met invoeren. Zo klaar en besteld! Ik heb trouwens voor de kleur “Chalk” (krijtbord look) gekozen.

SAMSUNG CSCBinnen drie werkdagen heb je de poster in huis. Ik toevallig na twee werkdagen. Ze SAMSUNG CSCdoen dus wel hun best om hem zo snel mogelijk voor je klaar te hebben. De poster kwam netjes bij ons aan. Leuk verpakt en tussen twee kartonnen platen.

Ik heb nog een lijst thuis liggen die iets groter is dan het formaat van de geboorteposter, maar dat staat niet eens zo gek. We hebben de lijst nu nog even op de schouw staan tot Nola haar verjaardagsfeestje, daarna ga ik hem op haar kamer hangen. Over een paar maanden komen ze uit met posters voor de verjaardag. Ongeveer het zelfde als de SAMSUNG CSCgeboorteposter, maar dan met andere plaatjes en teksten.

Wij zijn er heel blij mee. Een heel leuk aandenken aan een heel speciaal
moment in ons leven, Nola haar geboorte. Heel zweverig en cliché, maar het is gewoon zo ;-).

Ik heb de Printcandy geboorteposter met de afmeting 30 bij 40 cm. Deze is €18,50 en de verzending is binnen Nederland gratis. Ik vind dit echt niet duur. Het is namelijk een dierbare herinnering en je hebt er heel lang plezier van. Je moet er zelf nog wel een lijst om heen doen. Met washi tape ophangen is ook heel leuk alleen beschadigd die misschien iets sneller. Wij hebben in heel het huis een zandkorrel op de muur waardoor bij ons de washi tape niet blijft plakken. De geboorteposter van 21 bij 30 cm is €12,50. Kan ook heel leuk zijn voor in een lijstje en bijvoorbeeld op de plank boven de commode. Dit is ook een super leuk kraamcadeau!

-X-

Annelon

 

 

1 Comment

Leave a Response