Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabykamerInterieurReviews

Review: Peuterdekbedsjop.nl

Liam heeft een mooi dekbedovertrek gekregen van Peuterdekbedsjop. Naast Peuterdekbedsjop bestaat ook de Kinderdekbedsjop. Liam heeft nog geen peuterdekbed, maar deze gaan wij elk moment aanschaffen. Nu slaapt hij nog met slaapzak onder een lakentje. Hij heeft bedacht voortaan uit zijn ledikant te klimmen dus gaan wij over naar een peuterbedje. Hier ben ik nog naar op zoek. Tot dan doe ik Liam zijn slaapzak andersom aan (rits op de rug), dan krijgt hij zijn slaapzak in ieder geval niet uit waardoor het hem niet lukt uit het ledikant te klimmen. Als er een nieuw peuterbed staat ga ik meteen zijn hele kamer aanpakken. Je zal vast het een en ander langs zien komen op social media.

Ik heb gekozen voor het zwart witte dekbedovertrek van het merk Nappiez; Animal. Zwart wit vind ik mooi en makkelijk te combineren met andere kleuren. Dieren zijn altijd leuk vooral hoe deze zijn vormgegeven; met die streepjes op ieder dier.

Doordat het een zwart wit dekbedovertrek is blijft het rustig in zijn kamer. Wij houden niet van teveel kleur en tierelantijntjes. Bij dit dekbedovertrek zit uiteraard ook een kussensloop. Die ziet er hetzelfde uit. Liam slaapt nu nog niet op een kussen. Over een maandje denk ik wel dat ik een peuterbedje, peuterdekbedje en kussen heb gekocht. Dan laat ik het op Instagram zien.

Zoals je op de bovenste foto ziet is Liam erg blij met zijn nieuwe dekentje. Grappig dat hij dat al zo leuk vindt. Het kan natuurlijk ook komen doordat ik dan zo enthousiast doe haha.

Deze dekbedovertrek van het merk Nappiez is €32,95. Een prima prijs. Het valt mee voor zo een leuk dekbedovertrek. Naast het merk Nappiez hebben ze ook producten van onder andere Jollein, Disney, Briljant, Nickelodeon enzovoort.

Bij Peuterdekbedsjop kan je, net als bij Kinderdekbedsjop, ook terecht voor dekbedden, matrasbeschermers, hoeslakens en nog veel meer dat te maken heeft met het bedritueel. Ze leveren erg snel en boven de €75,- doen ze dat ook nog eens gratis. Ik raad deze webshop aan en natuurlijk ook deze leuke dekbedovertrek.

Nu ga ik Liampje lekker naar bed brengen.

 

Leave a Response