Please assign a menu to the primary menu location under menu

Wij ontvingen een boek en een soort van werkboek van ‘#OOTD “For girls only’.

Het boek
De titel van het boek is “Emma’s eerste zoen“. Dat is natuurlijk een extra spannend boek voor kinderen vanaf 10 jaar. Dit boek gaat over 5 meiden die op kamp gaan naar de Woudhoeve. Ze beleven hier vanalles. Op een avond rondom een kampvuur wordt Emma verliefd op Liam. Even later heeft ze een afspraakje met Liam maar is Emma nergens te bekennen. De vriendinnen van Emma en Liam zoeken en zoeken. Uiteindelijk zullen ze haar vinden, maar waar en hoe? Dat moet je dan even in het boek lezen :-).

Het boek is leuk opgemaakt met leuke lettertypes en doodles.

Ik vind het natuurlijk helemaal leuk dat het om Emma en “Liam” gaat aangezien mijn zoontje ook Liam heet. Hij is alleen pas 1,5 jaar ;-) dus dit is niet echt een geschikt boek voor hem.

Naast dit boek ontvingen wij dus ook nog een soort werkboek van For girls only.

#OOTD
Dit is een boek vol outfits om zelf te stijlen. Als ik 10 jaar was zou ik sowieso dit boek willen! In het boek vind je zitten meer dan 200 sjablonen en lichtjes doorschijnende bladzijden met daarop modellen.

De bladzijden met de modellen kan je uit het boek scheuren en leg je vervolgens bovenop een sjabloon om zo het kledingstuk over te trekken. Hieronder zie je een uitleg en die staat ook in het boek.

Het werkboek van ‘For girls only’ is €14,99. Het boek ‘Emma’s eerste zoen’ is €13,99. Ik heb het cadeau gegeven en dat meisje was super enthousiast. Het was van mij meer een gok, maar dit schijnt heel populair te zijn. Ze zei ook “deze heb ik nog niet”. Haha gelukkig maar. Het is dus echt de nieuwste, op moment van schrijven zou ik deze dan ook aanraden ;-). Leuk voor Sinterklaas en Kerst ook. Alleen dan ook weer de nieuwste versie komen of achterhalen welke ze nog niet heeft.

 

 

 

 

 

Gesponsord

Leave a Response