Please assign a menu to the primary menu location under menu

Zoals de meeste mensen weten ben ik begonnen aan een nieuwe website. Deze website heet A-typical.nl. Het is een website met een blog en een forum. Hier deel ik al mijn ervaringen op het gebied van epilepsie. Ik heb bijvoorbeeld ervaring met verschillende soorten medicatie, behandelingen en onderzoeken. Via NannyAnnelon werd er nog weleens contact met mij opgenomen met vragen hoe ik om ga met de epilepsie. Er werd bijvoorbeeld gevraagd hoe ik om ga met de epilepsie terwijl ik twee kinderen heb, wat voor boekjes ik zou adviseren voor een baby van 4 maanden met epilepsie en hoe ik tieners in contact zou kunnen laten komen met andere mensen met epilepsie. Daarom ben ik nu A-typical gestart. Zo hoeft geen tiener zich te schamen voor de epilepsie, kunnen ouders van kinderen met epilepsie ervaringen uitwisselen en mensen bij elkaar om tips en advies vragen.

Er zijn verschillende bedrijven die mij (A-typical) gesponsord hebben. Ik stuur bijvoorbeeld goodiebags naar mensen met epilepsie, schrijvers van sommige blogs en mensen die sponsoren boven de 15 euro. Om de goodiebags leuk in te pakken had ik mooie kartonnen tasjes. Deze tasjes waren wat saai dus leek het mij leuk om ze te bestickeren. Van Stickerwinkel.com kreeg ik mooie stickers van het logo!

De medewerker van Stickerwinkel.com heeft mij heel goed geholpen. Ik gaf aan welk logo ik op de sticker wilde en hij gaf mij vervolgens tips. Het was bijvoorbeeld mooier om het logo van A-typical te omranden. Dat zou mooier uitkomen op de sticker en het logo is dan beter te zien.

De stickers maken het tasje veel mooier. Ze plakken goed en zijn van goede kwaliteit. Ik vind het ook fijn dat de stickers los van elkaar geleverd worden en niet op een stickervel. Zo kan je meteen het velletje weggooien. Nola was toevallig net op dat moment aan het verven en wilde ook graag een sticker voor op haar tekening.

Stel je wil stickers bij Stickerwinkel.com bestellen dan kan je het beste de ‘Vinyl stickers‘ bestellen. Deze gaan heel lang mee en kan je overal opplakken. Dan hoef je tenminste niet voor allerlei ondergronden apart te bestellen. Ze worden bijvoorbeeld ook vaak gebruikt op kinderspeelgoed.

De sponsoren waaronder Stickerwinkel.com ben ik enorm dankbaar. Dank je wel Stickerwinkel.com!

 

 

 

Tags : a-typical

Leave a Response