Please assign a menu to the primary menu location under menu

Traktatie

Trakteren op het kinderdagverblijf, eerste verjaardag

SAMSUNG CSC

Wij hebben een leuke traktatie bedacht. Popcorn in een beker.

Tip! Vraag bij het kinderdagverblijf wat wel en wat niet mag.

Het kinderdagverblijf waar Nola naar toe gaat is biologisch. SAMSUNG CSCNola mag dan ook alleen maar biologische traktaties trakteren. Wij hebben gekozen voor biologische rijstwafels en gezwavelde rozijntjes in een beker. De rijstwafels moeten dan popcorn voorstellen.

Wat hebben we gebruikt:

  • Biologische rijstwafels (Albert Heijn)
  • Zonnatura rozijntjes van KikkerSAMSUNG CSC
  • 10 rode plastic bekers van de Hema
  • Papier

We hebben bij Ilse Something een poster voor Nola haar
verjaardag laten ontwerpen. Deze heeft Richard voor mij 10 keer, in hetklein, uitgeprint. Deze plak ik op alle bekers.

Vervolgens doe ik in elke beker een prop papier en daarna een pakje rozijntjes.SAMSUNG CSC

De rijstwafels breek ik in kleine stukjes zodat dit op popcorn gaat
lijken. Deze stukjes rijstwafel doe ik in alle bekers. Ik vul de bekers helemaal met nog een bergje er boven op. Zo ziet dit er echt uit als een beker popcorn.

Ik ben erg trots op het resultaat. Mede door de leuke poster van Something Ilse.

SAMSUNG CSCWoensdag middag om 16:00 uur kwam ik binnen bij het kinderdagverblijf. Nola kwam net uit bed, ze zag me en begon meteen te huilen. Ik denk dat ze de situatie niet begreep. Uiteindelijk was ze wel vrolijk, maar ik mocht SAMSUNG CSChaar niet loslaten. Ze snapte er niks van.

Als eerst gingen de kindjes zingen. Op een gegeven moment zongen ze “cadeautje, cadeautje, cadeautje hoort erbij. Nola kreeg een mooie puzzel. Daarna gingen we de traktatie uit delen. Ik dacht eerst dat het iets teveel was, maar alle kinderen aten alles op! De juffen vonden hetSAMSUNG CSC ook een super leuke en originele traktatie.

SAMSUNG CSC-X-

Annelon

Leave a Response