Please assign a menu to the primary menu location under menu

FeestjesReviews

Review: Uitnodigingen van Fotokaarten.nl

Nola 1 jaarVoor Nola haar verjaardagSAMSUNG CSC hebben we een krijtbordposter
laten maken door Something Ilse, deze hangt aan de wand en we hebben er een traktatie van gemaakt.

Vervolgens hebben we de IMG-20151123-WA0016uitnodigingen laten maken
en verstuurd. We kozen voor een uitnodiging met een krijtbordlook. Deze hebben we laten maken door Fotokaarten.nl.

Als eerst upload je een mooie foto. Daarna kies je een leuke kaart om de foto. Als je iets veranderd dan zie je meteen hoe dat er uit ziet op de kaart.

Ik ben erg trots op Nola, daarom vind ik het leuk als dat wat ze kan en wat ze leuk vindt voor komt in de uitnodiging. Bij deze kaart kan dat heel goed.

De foto die er op staat is een hele vrolijke, precies zoals Nola is. Er staat op hoeveel tandjes ze heeft, wat voor eten ze lekker vindt, wat ze al kan, wat ze al kan zeggen en haar gewicht en lengte.

SAMSUNG CSCNola wordt 08-12-2015 1 jaar maar we vieren het 13-12-2015. Toen we de kaarten binnen kregen zag ik dat ik die getallen van de data door elkaar heb gehaald. Er staat nu 13-08-2015. Die datum is natuurlijk allang geweest. Haha maar ik heb ze gewoon verstuurd, men zal dat wel snappen.

We hebben 20 uitnodigingen besteld voor €18,95. Een normale prijs voor uitnodigingen. Hier zitten enveloppen bij. Je hoeft ze alleen nog zelf te versturen. Dit kan je ook vanuit Fotokaarten.nl laten doen.

Na de poster en de uitnodiging te hebben besteld bedacht ik me het themaSAMSUNG CSC “krijtbord” aan te houden voor het verjaardagsfeestje van Nola.

Binnenkort schrijf ik over het feestje. Wat we hebben gebruikt, hoe we het gevierd hebben, hoe het was, wat Nola heeft gekregen, welke taart we hebben besteld, welke versiering we hebben opgehangen enzovoort.

-X-

Annelon

 

Leave a Response