Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsVoor mama

Review: Printcandy kerst posters

SAMSUNG CSCEerder schreef ik een review over de SAMSUNG CSCgeboorteposter van Printcandy. Super blij ben ik daar mee. Nu hebben we nog iets ontvangen van Printcandy namelijk kerstposters. Wij houden thuis niet zo van kerstbomen. Naja we vinden ze heel leuk, maar alleen als ze gratis zijn, neer worden gezegd en weer af worden getuigd en opgehaald.

Nu hebben we deze mooie posters. Net als de geboorteposter zaten ze mooi
verpakt tussen twee kartonnen bladen.

Ik heb een stuk touw en knijpers gekocht waar ik de posters aan kan hangen. SAMSUNG CSCHet touw met daaraan de posters heb ik met een punaise aan de muur bevestigd. Je kan deze posters ook leuk met washitape ophangen maar dat kan niet bij ons op de muren want wij hebben een korrel in het spuitwerk op de wand. Ook kan je ze bijvoorbeeld inlijsten of aan een clipboard bevestigen.

SAMSUNG CSCHet zijn strakke zwart/wit posters. Daar houd ik altijd wel van. Naast deze posters kunnen we nog wat gekleurde kerstdecoratie neerzetten en ophangen. Zo wordt het niet te druk in huis ;-).

Deze set kerstposters zijn €37,50. Een normale prijs voor een set posters. Echt een aanrader voor kerst voor de mensen die niet van tierelantijntjes houden.

-X-

Annelon

 

 

 

 


 

 

Leave a Response