Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ongecategoriseerd

Kerstcadeau tips voor ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar

SAMSUNG CSC

Hieronder heb ik een aantal leuke kerstcadeaus SAMSUNG CSCgeselecteerd. Deze dingen heb ik gebruikt en weet dus echt of ze bevallen of niet.

Als eerste vind ik dit loopfietsje van Van Dijk toys. Echt een top cadeau, maar dit is wel een groot cadeau. Hij is namelijk €79,95. Een heel leuk cadeau voor een kindje van één en twee jaar.

2015-11-13 17.12.35Duplo is voor kinderen van één tot vier jaar altijd goed. Duplo is leerzaam en kinderen kunnen er vaak niet te veel van hebben. Je hebt duplo in alle formaten en prijzen. Deze duplo boot is €18,99.

De webshop Stip & Zo heeft SAMSUNG CSCook hele leuke dingen zoals deze leuke haarspeldjes die kindjes met weinig haar al in kunnen. Ook de sokken hier SAMSUNG CSClinks kan je kopen bij Stip & Zo. De sokken zijn €6,95. Dit haarspeldje is €0,99. Geen dure webshop, je kan er een leuk pakketje voor meisjes.

12-15-vix-atelier-stoeltje-klik-klak-naan-nanny-moeder-amsterdam

Dit is ook een leuk, maar wel groot kerstcadeau. Je kan een onbehandeld stoeltje of een gebeitst stoeltje kopen en dan met of zonder naam. Een gekleurd stoeltje met naam is €75,-.

Het SES Leren knippen pakket voor kinderen vanaf twee jaar is super leuk om te geven. 11-15-peuter-knippen-ses-knutselen-schaartje-peuterschaar-oefenenHet is een leerzaam cadeau met een leuk prijsje. Het SES Leren knippen pakket is €6,95. Je hebt er ook een XXL editie van. De SES Leren knipe XXL is €9,99.

11-15-nanny-Amsterdam-gruffalo-boeken-het-kind-van-de-gruffalo-winter-twee-pakket-boek-kinderen-baby-flapjesboek-wie-woont-daar-zie-en-zagNog een leuk cadeau is een boek van De Gruffalo. Het boekje Zie en zeg is een heel leuk en leerzaam kartonboekje voor kinderen vanaf één jaar. 10-15-nanny-peuterstoeltje-karton-boekje-persoonlijk-baby-peuter-kleuter-1Dit boekje is €8,95.

SAMSUNG CSCEven heel wat anders,
maar wel heel leuk is en kwartetspel van “Mama Relax”. Leuk om aan een moeder te geven :-). Het is een kwartet met herkenbare feiten van moeders. Dit kwartet is €9Hatley-Pyjama-Dragons-Draken-Peuter-Lekker-Slapen-Vrolijke-kleuren-zelf-doen-Kleren-Groter-worden-Nanny-Annelon-gastblog5-225x300,95.

Mensen die mijn blog vaker lezen weten dat ik fan ben van het kartonboekje van boekjevankarton.nl. Vanaf €14,95 heb je een leuk kartonnen boekje met foto’s er in. Je kleintje kan hier lekker in bladeren en naar foto’s van zichzelf of andere herkenbare dingen kijken.

De pyjama van Hatley is ook heel leuk om te geven. Veel kinderen vinden een pyjama wel leuk om te krijgen en het is ook nog eens een praktisch cadeau ook. In plaats van al dat speelgoed zit er dan ook wat nuttigs bij :-). Een pyjama van Hatley is rond de €32,-.

10-15-muizenhuis-baby-boek-review-nanny-amsterdam-kinderen-opvoeding-activiteiten-blog-binnen-echt-lezen-blauwe-ogenBoeken zijn altijd leuk om te geven. Zo hier ook Het muizenhuis. Een super leuk boek die met de hand gemaakt is. Het huis bestaat namelijk echt.
Sam en Julia zijn twee muizen die in dit huis allerlei avonturen beleven. Het boek is €16,95.

Het boekje “Dochters” is een leuk cadeau voor de papa’s van dochters. Er staan bijvoorbeeld instructies in hoe ze en paardenstaartSAMSUNG CSC kunnen maken bij hun dochter en hoe het brein van meisjes werkt. Dit boekje is €14,95.

SAMSUNG CSCHet sprookjesboek van Isak is een mooi boek met mooie tekeningen. Allemaal sprookjes zoals

roodkapje en rapunzel in een nieuw jasje. Leuk voor kinderen vanaf een jaar of vier. Het sprookjesboek van Isak is €14,95.

Dit waren mijn cadeautips voor de kerst. Ik hoop dat jullie een fijne kerst hebben :-).

-X-

Annelon

Leave a Response