Please assign a menu to the primary menu location under menu

ActiviteitenFeestjeshaaraccessoiresKinderfeestjeReviews

Nola haar vierde verjaardag!

Inspiratie voor een vierde verjaardag

Nola is alweer vier jaar! Een echte mijlpaal. Ze gaat nu naar de basisschool en is nu een echte kleuter die veel gaat leren. We vierden Nola haar feestje in twee dagen. 1 dag voor familie en een paar vrienden en 1 voor de vrienden met kinderen. Twee dagen is wel heftig; ik moet nog even bedenken hoe ik dat volgend jaar doe. Ik vind het wel altijd heel leuk zo een weekend, maar had echt de hulp van mijn zusje wel nodig. Die heeft hier dan ook het hele weekend geslapen en geholpen. Veel mensen die ik ken houden niet echt van het organiseren van een verjaardag, maar ik vind het wel heel leuk om te doen.

De uitnodiging

Je begint natuurlijk met het uitnodigen van de mensen. Wij hebben de verjaardag van Nola dus in 2 dagen gevierd dus hadden we twee verschillende uitnodigingen nodig.

Elk jaar laten we een poster maken voor Nola. Deze gebruiken we dan als poster, uitnodiging en plaatje voor op de traktatie op het kdv. Dit keer hebben we de poster laten maken door Larissa Loman. Hieronder zie je de uitnodigingen die we hebben besteld bij Kaartenhuis.nl. Hij was erg makkelijk om te maken. We lieten ze bij ons thuis bezorgen en vervolgens verstuurden wij de kaarten naar de gasten.

Het thema

Elk jaar vier ik de kinderverjaardagen in een bepaald soort thema. Eerst wilde ik een mermaid party doen. Ik vind mermaids altijd zulke mooie kleuren hebben. Nola riep dat ze een K3 feestje wilde; dan gaan we daar natuurlijk voor. Nola zag al eerder rolschaatsen van K3 die ze graag wilde hebben van Sinterklaas; ze is namelijk fan van de videoclip van roller disco.

Zo bedachten Nola en ik om er een Roller Disco party van te maken. Ik pik dan altijd de kleuren uit het thema en ga daarmee verder; zilver, blauw en wit.

Versiering van Fun.be

De versiering, cadeau en weggeefcadeautjes heb ik van Fun.be. Een heel handige webshop om alles voor de verjaardag in een keer overzichtelijk te bestellen. En ze zijn heel klantvriendelijk, want je krijgt snel een reactie op je mail.

We hebben hier de ballonnen, rolschaatsen, verkleedpakje, heliumtank, ballongewichtjes, bordjes, vorkjes, bekers en weggeefcadeautje (koekendoosjes) vandaan.

De K3 rolschaatsen en het verkleedpakje van K3 had Sinterklaas gegeven. Drie dagen later was haar verjaardagsfeestje dus kon Nola haar verkleedpakje op haar verjaardag aan.

De tafel zet ik altijd horizontaal tegen de wand aan. Hierop zie je uiteraard de ballon van het cijfer 4 staan die we met helium hebben gevuld. Hij zit vast aan een zilver gewichtje in de vorm van een ster. De ballonnen waren uiteraard in de kleuren blauw, wit en zilver.

Toen de kinderen allemaal naar huis gingen kregen ze nog iets mee. Ze kregen allemaal een koekendoosje mee van K3 of Bumba. In dit doosje zaten lekkere chocolaatjes. Deze hadden we ook van Fun.be.

Nog meer versiering…

Een maandje voor de verjaardag van Nola liep ik een keer een outlet van de Hema binnen. Hier vond ik de zilveren slingers (achter de tafel) en de zilveren rietjesbekers (rechts op tafel). Super toevallig was dat. Dit waren producten uit de oude kerstcollectie van de Hema. Je zal ze dus helaas niet snel meer vinden tenzij ze weer een keer terug komen in de collectie aankomende jaren.

Elk jaar laat ik bij de Hema polaroid foto’s afdrukken van elke maand uit het laatste jaar. In dit geval dus van Nola haar vierde jaar. Omdat we dit elk jaar doen heb ik de foto’s van haar vorige jaren nog liggen. Ik plak ze dan allemaal met plakgum op de deur van de trapkast met daaronder de poster.

De Philips Hue lampen gebruiken we ook elk jaar weer. Met deze lampen kan je de kleuren instellen. We hebben uiteraard voor de lampen ook de kleuren blauw, zilver, wit gebruikt.

De spetterende K3 Rollerdisco taart

Mijn zusje heeft samen met Nola een taart uitgekozen. Deze heeft zij helemaal zelf gemaakt met cakemix, blauw en witte fondant, roze glazuur, zilveren balletjes, jam, botercrème, vanille pudding en een ijshoorntje voor erbovenop. Zo lijkt het alsof er een ijsje over de taart gelekt is. Ook staat er natuurlijk een kaarsje in de vorm van het cijfer 4 op en had ze er sterretjes in geprikt.

De verjaardag van Nola vierde we dus in twee dagen, maar de taart zag er nog super leuk uit ook al was de helft op dag 1 al aangesneden. Naast de taart had Sofie ook een aantal cupcakes gemaakt. Dat was handig voor de kinderen. De meeste kinderen hebben twee van die cupcakes op ;-).

Kleding en haar

Nola had op deze dagen een K3 verkleedpakje aan die haar echt super leuk staat. Het is echt een pakje van kwaliteit met mooie kleuren.

Ook had ik haar haren mooi gedaan. Twee invlechten met onderin staartjes. Ze heeft hier strikjes en ringetjes in van de nieuwe collectie van Zenner. Deze kreeg ik eerder al opgestuurd en heel toevallig waren de strikjes knalblauw met glitters. Matcht heel leuk met dit thema en haar verkleedpakje.

Op dag 2 had ze drie invlechten in. Kijk haar hier nou zitten met haar twee vriendinnetjes. De kinderen hadden het ook allemaal heel erg naar hun zin.

Cadeau’s

Van ons kreeg ze dus ook een fiets cadeau; een fiets zonder zijwieltjes. Er zitten uiteraard wel zijwieltjes bij, maar die doen we er niet op want anders mogen ze er van Nola niet meer af. Mijn vriend en ik zijn niet zo van de disney en thema’s op alle spullen. Zo wilden we ook een hippe fiets voor Nola zonder dat er prinsessen of K3 ofzo op staat. Bij Mooiekinderfiets.nl zagen we dan ook deze hippe fiets van het merk Volare. Nola was erg verrast!

Daarbij kan je op deze webshop extra accessoires. Zo hebben we Nola ook mooie slingers en een fietsmandje bij de fiets gegeven.

Ik vond het nog lastig om in te schatten hoeveel inch we moesten kiezen, maar we zijn voor 16 inch gegaan en die is perfect! Klik hier voor de fiets die wij gekozen hebben. Op het moment van schrijven zit er korting op de fiets. Hij is €169,95 maar nu €139,95.

Verder hebben we op Lijstje.nl een wensenlijstje gemaakt die we stuurde naar de gasten die hierom vroegen. Het is altijd heel leuk om verrast te worden, maar sommige mensen vragen naar een lijstje. Nola kreeg onder andere stickers, onderbroeken, rokjes, shirts, puzzels, klei, kniebeschermers, K3-helm, een Barbie, spulletjes om te verkleden, stickerboek, Crayola wonder kleurboeken en een kaphoofd. Ze is super verwend en vind alles leuk.

Van haar tante’s en ooms kreeg Nola een grabbelton met allemaal cadeautjes. Heel leuk idee en leuk gemaakt.

Liam mocht van Nola helpen uitpakken. Dat was echt heel lief om te zien. In de grabbelton zaten bellenblazen, rokjes, onderbroeken, puzzels en een my little pony. Dus mocht je als oom of tante even inspiratieloos zijn; deze grabbelton is echt een aanrader.

Omdat het echt een maand is vol met cadeau’s, en dus waarschijnlijk heel veel speelgoed, stonden er bij Nola ook rokjes, onderbroeken en haaraccessoires op het lijstje. Nola vindt dat ook heel erg leuk om te krijgen en anders kom je echt om in het speelgoed. Dit zullen vast vele ouders herkennen.

Het was een heel leuk feestweekend. Nola heeft ervan genoten en wij daarom ook. Het was druk met al die visite en vooral kinderen, maar het was het zeker waard. Iedereen genoot.

Hier zie je Nola haar vorige verjaardagen:

Klik hier voor Nola haar eerste verjaardag

Klik hier voor Nola haar tweede verjaardag in het zandkasteel thema

Klik hier voor Nola haar derde verjaardag Rainbowparty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gesponsord

Leave a Response