Please assign a menu to the primary menu location under menu

NegenmaandenbeursReviews

Negenmaandenbeurs 2019

De echte aanraders!

De Negenmaandenbeurs 2019 komt er alweer aan. 20 tot en met 24 februari kan je deze bezoeken. Zelf ga ik ook een kijkje nemen. Zoals elk jaar schrijf ik weer een blog over de stands die ik je aanraad te bezoeken.

Poppiezz 08.117

Deze is nieuw op de Negenmaandenbeurs. Poppiezz maakt mooie speelkleden; Speelkleed2Go. Dit zijn speelkleden die je gemakkelijk meeneemt. Handig als je bijvoorbeeld ergens op visite bent waar ze nog geen kinderen hebben. Bovenin de blog zie je het speelkleed met daarop kleine Lune die er heerlijk op speelt. Hieronder zie je een foto van hoe je de Speelkleed2Go inpakt en makkelijk en stijlvol meeneemt.

Geboortekoekjes.nl 09.BW102

Elk jaar staat Geboortekoekjes.nl weer op de Negenmaandenbeurs. De geboortekoekjes hebben wij ingeslagen toen Liam werd geboren (2 jaar geleden alweer). Deze zijn super lekker en handig te trakteren. De koekjes zijn per stuk verpakt waardoor het hygiënisch is en je er nog iets leuks op kan plakken zoals wij gedaan hadden. Je kan ze bij de stand zelf proeven. Echt een aanrader!

Nestlé 08.112

Zelf ben ik fan van Nestlé doordat Liam het zo lekker vindt. De fruitrepen en koekjes zijn hier in huis favoriet. Bij de Negenmaandenbeurs kan je gebruik maken van de aanbiedingen en hebben ze meestal een leuke activiteit.

Berg

Berg is een merk van de bekende skelters. Nu zijn ze genomineerd met de Berg GO2. Ik heb op ze gestemd! Dit zijn loopfietsjes, maar ook fietsjes met trappers. Die trappers zitten in het fietsje en kan je er uit klappen. Een 2 in 1 fietsje. Je kan er een duwstang apart bij bestellen. Dan is het eigenlijk een 3 in 1 fietsje. Ik ben benieuwd naar het product.

Cottonbaby 08.540

Ook Cottonbaby is dit jaar weer van de partij. Vorig jaar stonden ze ook op de Negenmaandenbeurs en hadden leuke aanbiedingen. Ik ben benieuwd wat ze nu hebben. Vorig jaar ging ik voor een slaapzak, maar ze hebben veel meer artikelen voor de babykamer.

Nûby 08.324

De producten van Nûby vind ik persoonlijk heel leuk eruit zien en vooral de rietjesbekers, flessen en lepeltjes zijn erg fijn in gebruik. De lepeltjes van Nûby waren vaak onderdeel van mijn kraamcadeautjes. Ik kreeg dan later te horen dat ze inderdaad heel fijn zijn. Op de stand van Nûby kan je gebruik maken van de verschillende aanbiedingen.

Fedde en Kees 09.HH307

Dionne (gastblogger) is op de Negenmaandenbeurs testdag geweest. Ze heeft onder andere de producten van Fedde en Kees getest en is enthousiast. Dit zijn unieke lakentjes die je om een heel matras heen ritst. Ook hebben ze unieke slaapzakjes. Het is een alternatief voor inbakeren. Bij het inbakeren kan het kindje niks meer bewegen doordat het strak in een doek gewikkeld zit, maar met deze lakentjes en slaapzakjes kan dat wel. Niet elk kindje vindt dit fijn, maar het is wel een goeie voor als het inbakeren niet werkt.

Spruitjesfabriek 09.HH301

Deze webshop staat ook met een stand op de Negenmaandenbeurs. Ze verkopen leuke kraamcadea’s, kraamkoffertjes, handmade producten en kleding voor mini’s en peuters; maat 56 – 104 voor zowel jongens als meisjes. Voor Liam van 2 jaar is het dus nog leuk om te kijken.

De Kleine Keuken 08.226

Ook De Kleine Keuken staat dit jaar weer op de Negenmaandenbeurs. Zij hebben nu een nieuwe collectie met tussendoortjes voor peuters en een badkamercollectie “De Kleine Badkamer”. Deze heb ik alvast gekregen om te reviewen en ze vallen goed in de smaak. Ik ontving van de tussendoortjes de Superheldjes gevuld met appel, de Chocoloco’s koekjes met cacao en de Teckels met paprikasmaak.

En van De Kleine Badkamer de sheabutter zalf, shampoo en douche- en badolie.

HIPP BIO 08.115

Je hebt het misschien al wel door, maar ik vind het leuk om lekkere tussendoortjes te scoren voor de kinderen en dan al helemaal met korting! :-) Een echte Nederlander. Zo weet ik dat Nola en Liam de tussendoortjes van HIPP BIO ook erg lekker vinden. Naast voeding hebben ze ook een badkamerlijn. Hier ben ik ook benieuwd naar. De HIPP BIO lijn is te koop in onder andere het Kruidvat en bij de Albert Heijn.

ZAZU 08.230

Ook de zaklamp “Gina” van het merk ZAZU is genomineerd. Een lamp en zaklamp in één. De stijl van de lamp vind ik erg leuk en het kan een kind veel veiligheid geven voor en tijdens het slapen.

Liam heeft al het hondje Dex van het merk ZAZU en die deed het ook erg goed. Dit is een knuffelhond met rustgevende geluidjes in zijn buik. Ook deze en vele andere producten kan je bewonderen op de stand van ZAZU.

Herobility 08.419

Herobility is genomineerd voor de Baby Innovation Award met de HeroEcoFles! Hele leuke flessen vind ik dit. Hier ga ik zeker even langs op de stand. Ik ben wel benieuwd. Liam krijgt ‘s ochtends en ‘s avonds nog een fles peutermelk. Deze flessen zijn natuurlijk extra stoer met het superheldenfiguurtje!

Verder hebben zij nog hele mooie kleurrijke sets met babyflessen, tuitbekers, fopspenen, thermoflessen en accessoires.

Babygoodies 11.WS115

Babygoodies staat ook op de Negenmaandenbeurs. Dit is een webshop met veel handige kinder- en babyartikelen waaronder bijvoorbeeld naamstickers voor op textiel en servies dat je kindje mee gaat nemen naar bijvoorbeeld het kinderdagverblijf. Ook verkopen ze speelgoed, kleding en nog veel meer waarvan je het meeste kan personaliseren met een afbeelding en/of naam.

Kruidvat

Op de Negenmaandenbeurs kan je, je kindje, heel relaxt verschonen bij de stand van Kruidvat. Elk jaar dat ik ga (4e jaar alweer) vind ik het ideaal dat deze verschoonruimte er is. Je krijgt dan twee gratis luiers en mag gewoon gebruik maken van de lotiondoekjes daar. Wij gebruiken thuis eigenlijk bijna altijd de luiers en lotiondoekjes van het Kruidvat. De verschoonruimte van Kruidvat vind je bij de stands: 08.412 en 11.204. Als je met je kindje komt dan zou ik die zeker in de gaten houden en de nummers opschrijven.

Verder heeft Kruidvat naast de verschoonruimte ook gewone stands met aanbiedingen. 08.114, 08.412 en PPFO.04.

Waterwipes 08.PB225

Deze doekjes van Waterwipes zijn ook ideaal en te vinden bij de Negenmaandenbeurs. Deze doekjes bestaan voor 99,9% uit water. Een kans op een allergische reactie is dus vrij klein ;-).

Dit was weer een overzicht met stands die op de Negenmaandenbeurs 2019 staan en waar ik zeker een kijkje ga nemen.

Ik ben benieuwd of jullie nog leuke tips hebben kwa stands die ik moet bezoeken!?

 

 

Leave a Response