Please assign a menu to the primary menu location under menu

Het is alweer februari dus we gaan weer de Negenmaandenbeursbezoeken. Ik ga samen met een vriendinnetje. van te voren heb ik alvast gekeken welke bedrijven en merken er aanwezig gaan zijn. Welke ik jullie echt aanraad te bezoeken zijn de volgende stands.

Geboortekoekjes
Stand 11.BS26
Vorig jaar gaf ik ook al aan dat je deze stand moest gaan bezoeken! Je kan bij deze stand namelijk de heerlijke geboortekoekjes proeven. Ze zijn echt heel erg lekker. Wij gebruikte deze koekjes bij Liam zijn geboorte. Nola trakteerde ze op het kinderdagverblijf, Richard nam ze mee naar zijn werk, in het ziekenhuis deelde we ze uit en het was gewoon lekker om er thuis af en toe een te snoepen. Vooral Nola was er dol op. Je kan ze bestellen op Geboortekoekjes.nlin dozen van 60 of 120. De koekjes zijn per stuk verpakt.


Nestlé babyvoeding
Stand 08.112

Ook Nestlé staat op de Negenmaandenbeurs. De meeste kennen dit merk wel. Ze verkopen onder andere allerlei soorten babyvoeding zoals flessenpapjes, flesvoeding, tussendoortjes en toetjes. Op de stand van Nestlé kan je dingetjes proeven en voordelig inslaan, want ze hebben verschillende aanbiedingen waaronder bijvoorbeeld een ontdekpakket voor 3 euro.


MumsBerry
11.BS18
Een nieuwe op de Negenmaandenbeurs is MumsBerry. MumsBerry is een webshop waar je terrecht kan voor vanalles wat te maken heeft met baby’s en zwanger zijn. Ze hebben bijvoorbeeld draagtruien die mij heel relaxed lijken. Ook verkopen ze positie- en voedingskleding, sensorische speelgoed, babydekens, voedingskussens, slaapzakken en nog veel meer!


Kidiyo
Stand 11.228
Kidiyo staat op het peuterplein. Kidiyo is een innovatieve app voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Een veilig online platform. Bij deze stand kan je je aanmelden als tester. Ook komt Chloe van Chloe’s toverkast langs op de vrijdag en zaterdag.


Tinymoon
Stand 11.108

Al eerder heb ik eens een artikel geschreven over Tinymoon. Toen was Tinymoon alleen nog maar een Facebookpagina met daarop de verkoop van mooie broekjes, maar nu hebben ze onderhand ook een hele mooie webshop. Ik zou zeker even een kijkje gaan nemen bij deze stand.


Silly Billyz
Stand 08.511

Ik ben fan van de Silly Billyz slabben. Silly Billyz staat nu ook op de Negenmaandenbeurs. Ik zou daar zeker even een kijkje gaan nemen. Je hebt de slabben in veel verschillende kleuren, ze zijn makkelijk schoon te maken, een hele grote kans dat de kleren van die kleintjes niet vies worden en de slabben zijn van hele goede kwaliteit. Ik gebruik ze nu zo een 3 jaar.


Cottonbaby
08.508
Ook Cottonbaby is weer van de partij. Dit is een merk met ontzetten mooie en duurzame babyproducten zoals kinderkamer accessoires, kleding, beddengoed en omslagdoeken. De stoffen waarvan de artikelen gemaakt zijn, zijn van hele rustige kleuren en dessins. Dat is iets waar ik wel van houd. Niet te schreeuwerig maar gewoon rustig en neutraal.


Hipp
08.117

Net als vorig jaar staat Hipp weer op de Negenmaandenbeurs. Eerder heb ik hier al een artikel over geschreven. Onze kinderen zijn erge fan van de thee en koekjes van Hipp, maar Hipp heeft ook verzorgingsproducten en flesvoeding in het assortiment. Hier schrijf ik binnenkort ook nog een artikel over.


Numnumbaby
08.102
Dit merk ken ik nog niet. Numnumbaby is een merk van servies. Zij verkopen schaaltjes en lepeltjes waarbij je kindje makkelijk zelf kan eten. Liam doet graag alles zelf dus ik probeer dit heel graag zelf uit. Binnenkort zal er waarschijnlijk nog een artikel over online komen ;-).


Lot’s babybox
Deze ken ik ook nog niet. Een nieuw concept van Lotte. Zij verkoopt alles wat je nodig hebt in een box. Alles wat je nodig hebt op verschillende gebieden zoals verzorging, het bedje, in bad en kleding. Op de stand van Lotsbabybox kan je de boxen zien en uiteraard aanschaffen.


Kiddeaus
11.BS20
Kiddeaus is een nieuwe webshop dus staat ook voor het eerst op de Negenmaandenbeurs. In deze webshop kan je verschillende cadeautjes kopen voor baby’s en jonge kinderen. Ze verkopen hier bijvoorbeeld veel houten speelgoed en puzzels die erg betaalbaar zijn. Houten speelgoed en puzzels daar houd ik van :-).


Heel veel plezier op de Negenmaandenbeurs!

Leave a Response