Please assign a menu to the primary menu location under menu

Van Emmeke kreeg ik mooie kaarten toegestuurd. Kaarten die zij zelf geïllustreerd heeft. Ik vind het super leuk om post te ontvangen. Zelf ben ik soms wat lui om kaartjes te versturen; eigenlijk moet ik dit vaker doen. Als ik bijvoorbeeld niet zo lekker in mijn vel zit kan ik echt blij worden van kaartjes. Wat ik al zeg; ik ben soms te lui om een kaartje te sturen. Hoe fijn is het dan dat iemand voor jou de moeite neemt een kaartje te sturen. Dan denkt iemand echt aan je! Op Instagram; in mijn Instastorie zal je misschien al wel een aantal kaarten voorbij hebben zien komen.

In dit blog laat ik een paar mooie unieke kaarten zien. Emmeke maakt voornamelijk kaarten met daarop dieren. Hieronder zie je een aantal. Deze kaarten illustreren vergt veel tijd. Dat komt door al die haartjes. Hieronder zie je meteen de kaartjes die ik het mooiste vind! Ze stralen ook veel liefde uit. Je kan ze eigenlijk wel voor elke gelegenheid sturen. Al zou ik die met sneeuw wel echt in de winter sturen ;-).

Het vosje met de kleurige bloemen vind ik echt de leukste. Ik houd van deze kleuren. Volgens mij is dit ook meteen een van de kaarten die het meeste tijd heeft gekost met al die kleine details.

Daarnaast heeft ze ook nog hele andere kaarten. De kaarten hierboven zijn mat en deze hieronder zijn glanzend. Ook hier staan weer dieren op.

De nieuwe kaartjes!

Emmeke heeft nu twee nieuwe kaartjes ontworpen. Het zijn echt kaarten die je in de winter zal versturen en leuk zijn voor de kerst! Die met de rendier vind ik het leukste door de kerstkrans tussen het gewei en daarin weer twee kleine konijntjes. De stier en de ezel vind ik ook leuk. Ik vind het maar knap, als ik een stier zou tekenen dan zou je er denk ik net zo goed een koe in kunnen zien ;-).

Naast deze kaarten heeft Emmeke nog veel meer leuks in haar shop op Emmeke.nl; alles is handgemaakt. Als je haar Instagram volgt dan zie je elke keer weer de nieuwe producten verschijnen.

Emmeke maakt ook illustraties op maat voor bijvoorbeeld bruiloften, verhuizen en geboorte! Daarnaast maakt ze nog mooie kleding, haakt portretten (super knap), maakt knuffeltjes en kussens, wiegdekens, sleutelhangers en nog veel meer. Leuk om te geven als kraamcadeau!

Zie dit portret dan op de afbeelding.

Ik mag van Emmeke 25% korting aanbieden op alle kaartjes. De kortingscode is BEDANKT2018.

Bedankt voor de post Emmeke.

Tags : Handmade

Leave a Response