Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsSpeelgoed

Kerstcadeautips 2018

De kerstdagen komen er weer aan! Na 8 december komt bij ons de kerstboom en -versiering in huis. Eerst Sinterklaas, daarna is Nola jarig en daarna vieren we kerst. We gaan gezellig overal een hapje mee eten. Het is een drukke bedoeling voor ons in december. Het leukste vind ik natuurlijk de verjaardag! Met kerst krijg ik altijd een heerlijk warm familiegevoel en met Sinterklaas vind ik het heerlijk om de kinderen zo blij te zien.

Vertellis

Van dit product ben ik echt een grote fan. Vooral omdat ik hierbij kan ontspannen aan het einde van de dag. ‘s Avonds tijdens het avondeten vragen wij Nola en Liam altijd naar hoe hun dag was. We vragen dan bijvoorbeeld “Was je blij vandaag?” “Was je nog boos vandaag?” en “Was je verdrietig vandaag?”. Meestal rollen daar dan hele verhalen uit voort, maar eigenlijk hebben we het dan nauwelijks over onze dag. Natuurlijk bespreek ik de dag later ook met mijn vriend, maar einde dag schrijf ik ook in het Chapter 2 dagboek.

Misschien heb je deze al voorbij zien komen op Instagram van Nannyannelon.

Naast dit boek hebben ze nog meer leuke “Offline” producten. Doosjes met kaartjes waarmee je met je vriend of vriendin of de hele familie herinneringen van vroeger op kan halen of elkaar dingen kan vertellen waar je nooit iets van wist. Erg leuk cadeau voor volwassenen tijdens de feestdagen!

Blendjet

Zelf heb ik ook een Blendjet. Het is een draadloze blender; een heel leuk en praktisch cadeau voor de shake- en smoothie-liefhebbers! Ik heb hem zelf in het zwart. Hij is 29,95 euro. Een groot cadeau dus, maar dan doe je voor diegene eventueel gewoon een cadeautje minder ;-). Je hebt er in ieder geval echt wat aan als je van smoothies houdt. Oja en het is ook een handig ding voor ouders, want je kan er gemakkelijk je verse babyhapjes mee maken.

Meidenboektiekje

Hier kom ik weer met het Meidenboektiekje. Deze heb je ook al voorbij zien komen in de blog over ‘Sinterklaascadeautips 2018’. Ik ben gewoon erg fan van deze webshop, omdat ze allemaal kleurrijke producten verkopen die ik vroeger ook wel had willen hebben en waar ik stiekem met Nola ook mee speel ;-). Natuurlijk verkopen ze ook producten voor jongens!

Lucardi

Bij Lucardi kan je lekker voordelig mooie sieraden shoppen voor zowel jong als oud en jongens als meisjes. Vorig jaar heb ik er geshopt.

VTech

Van het merk VTech heb je veel leuk speelgoed voor kinderen van ongeveer 0 tot en met ongeveer 12 jaar. Voor de kleintjes zijn de Zoef Zoef dieren bijvoorbeeld erg leuk. Wij hebben bijvoorbeeld Petra het paard met haar veulentje. Zelf vond ik dit ook leuk om te krijgen voor Nola en Liam toen ze nog eigenlijk te klein hiervoor waren. Dan heb je tenminste al wat voor ze wat ouder worden. Voor de oudere kinderen heb je ook leuk speelgoed zoals bijvoorbeeld een tablet, camera en noem maar op.

Duplo

Voor de kleine kinderen onder de 4 jaar is Duplo altijd leuk om te geven. Zo heeft Nola er altijd plezier van gehad en Liam nu ook. Je kan op de verpakking en in de webshop zien voor welke leeftijd het pakket duplo is. Zo heb je pakketten voor kinderen van rond de 1,5 jaar en tussen de 2 en 5 jaar. Na 5 jaar gaan kinderen meestal over op Lego en Playmobil. Ook heel leuk om te geven. Bij Fun.be verkopen ze veel van deze merken.

Kaya Sieraden

Ook deze sieraden van Kaya Sieraden zijn ontzettend leuk om te geven aan moeders, kinderen en oma’s. Deze sieraden zijn te personaliseren. Extra speciaal dus. Zelf heb ik ook sieraden van deze webshop. Ik heb een armbandje met de namen Nola en Liam en ik heb een moeder-dochter armband met uiteraard Nola. Die zie je hieronder op de foto.

 

Dit waren een paar van mijn cadeautips! Hopelijk heb je er wat aan :-). Alvast een fijne kerst!

 

Leave a Response