Please assign a menu to the primary menu location under menu

BeautyGezichtsverzorgingLichaamsverzorging

De nieuwe collectie van Kruidvat!

Mijn avondroutine

Misschien heb je het al voorbij zien komen op Instagram, maar ik heb dus de nieuwe collectie van Kruidvat binnen gekregen. Ik ben van alle drogisterijen wel het meeste fan van Kruidvat. Leuk speelgoed, goede acties betreft bijvoorbeeld de make-up en het huismerk is vaak ook fijn in gebruik. Het enige wat ik irritant vind is bij de meeste al wel bekend; zijn de smalle paden in de winkels. Maar goed dat houdt mij niet tegen om de winkel binnen te stappen ;-). In dit blog lees je wat ik van de nieuwe collectie vind en lees je over mijn avondroutine.

1

‘s Avonds ga ik vaak douchen en haal ik na het douchen mijn make-up eraf. Dit doe ik nu met de Kruidvat Pure Cleansing (micellair water). Heerlijk natuurlijk product dat niet prikt. Ik vind sommige gezichtsreinigers wel eens prikken. Deze cleansing doe ik op met een watje. De watjes die ik heb komen ook heel toevallig van het Kruidvat.

Als ik onderweg ben (of lui) dan gebruik ik vaak gezichtsreinigingsdoekjes. Ik ben helemaal in mijn element met deze doekjes; ze zijn zwart. Ze bevatten namelijk charcoal. Dat is actieve (houts)kool. De zwarte tandpasta met charcoal heb je vast al eens voorbij zien komen! Charcoal kan verschillende vormen van acne verminderen. Vooral bij het reinigen van je gezicht is dat natuurlijk een groot pluspunt. Op mijn gezicht is eigenlijk altijd wel een mee-eter of puistje te vinden. Je hebt charcoal zelfs in pilvorm! Die ga ik ook eens proberen. Dat helpt bij spijsverteringsproblemen en lichaamsgeuren. Maar goed; nu wijk ik af van de doekjes! De doekjes ga ik nu voor langere tijd proberen en ik zal in mijn Instastory vertellen wat ik ervan vind.

2

Na het reinigen van mijn gezicht doe ik mijn pyjama aan en ga ik lekker in bed zitten. Naast mijn bed staat een nachtkastje met een mandje waar alles voor mijn avondroutine in staat.

Als eerst gebruik ik een oogcrème. Dit vind ik altijd lekker om te smeren en wat in te wrijven. Via Instagram zei trouwens iemand “daar ben je nog veel te jong voor”. Haha, ik ben 28 maar je kan niet vroeg genoeg beginnen toch ;-). 28 jaar vind ik trouwens al best oud. Vanaf 27 jaar moet ik echt volwassen gaan doen :-P. Ik heb twee kinderen dus natuurlijk moest ik dat al vanaf mijn 25ste.

Voor het inwrijven van de oogcreme was trouwens een roller aan het spuitmondje wel fijn geweest! Maar zelf inwrijven is ook niet zo een grote moeite.

3

Wanneer ik de oogcrème goed in heb gewreven gebruik ik de nachtcrème. Ik probeer deze buiten mijn ogen op te doen. Wat is eigenlijk jullie volgorde? Eerst de oogcrème en daarna de nachtcrème of andersom?

Toevallig gebruikte ik al een nachtcrème van het Kruidvat, maar nu dus de nieuwe. Zoals wel bekend staat bij een nachtcrème is dit een dunne substantie. Hij is lekker vet en trekt snel in. Het is dus niet zo dat je heel lang een vet gezicht heb.

4

Als ik extra uit wil pakken tijdens de avondroutine dan doe ik bijvoorbeeld een handmasker van Kruidvat. Deze ga ik binnenkort eens proberen. Ook mijn ervaring met deze handmasker zie je op mijn Instastory.

Eens in de week doe ik mijn nagels ook. Ik doe dan gellak op van Sensationail. Niet heel goed voor je nagels dus soms laat ik ook eerst even mijn nagels tot rust komen. Hier moet ik misschien ook iets van een crème voor hebben. Heeft iemand een tip?

Nieuw tijdens mijn avondroutine!

Door dit pakket heb ik iets nieuws tijdens mijn avondroutine. De nieuwe geurkaars van Kruidvat. Hij is lekker groot en hij ruikt heerlijk. In mijn mandje voor mijn avondroutine komt dus ook een aansteker te liggen.

Voorheen had ik nooit echt een avondroutine, maar sinds de kinderen ga ik al wat eerder op bed liggen en vind ik het heerlijk om wat te ‘tutten’. Het is ook nog eens goed voor je.

De volgende ochtend

Wanneer ik ‘s ochtends wakker word doe ik als eerst de dagcrème op. Na deze op gedaan te hebben ben ik bezig met de kinderen en daarna mezelf. Als ik meteen de dagcrème op doe dan kan deze lekker intrekken en doe ik daarna mijn BB-cream op. Ik weet eigenlijk niet of ze deze ook van het Kruidvat huismerk hebben. Ik ga eens kijken en proberen.

Binnenkort schrijf ik ook wel een blog over mijn ochtendroutine. Als moeder zijnde is zo een routine heerlijk, maar ‘s ochtends schiet een heerlijke routine er meestal bij in, omdat de kinderen dan wakker worden (6:30 uur). Het is dan eerder een ‘haastige ochtendroutine’ tenzij mijn vriend, in het weekend lekker met ze beneden zit. Al moet ik zeggen dat ik als moeder toch wat haastig ben of mij niet lekker voel wanneer ik de kinderen hoor huilen ook al is mijn vriend bij ze. Hebben jullie dat ook?

Wat is jullie avondroutine? Ik ben benieuwd :-). Wie weet kan ik er nog wat aan toevoegen.

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response