Please assign a menu to the primary menu location under menu

Gezichtsverzorging

Mijn avondroutine gezichtsverzorging

Structuur in mijn leven is ver te zoeken, maar bepaalde routines houd ik wel van. Persoonlijk houd ik dan het meeste van een vaste routine kwa gezichtsverzorging. En als ik er een gevonden hebt dan ben ik vaak helemaal in mijn element en word ik er op het moment ook rustig van. Nu ben ik een tijdje op zoek gegaan naar goede gezichtsverzorging. Het liefst heb ik dan van 1 merk een aantal producten die een beetje op elkaar afgestemd zijn. Na een tijdje zoeken en vergelijken kwam ik uit bij het merk Clinique. Deze heeft echt producten voor 3 stappen. Zo weet je goed hoe je deze moet gebruiken en wanneer het optimaal werkt.

Je betaald er wel wat voor, maar doet er heel lang mee. Er bestaan ook starterskits van Clinique, zodat je het kan proberen.

Bij het zoeken zag ik bij het merk Clinique meteen heel veel verschillende soorten. Het duurde dus wel even voor ik een routine vond.

Zelf heb ik de volgende producten:

Niet altijd alles gebruik ik op een avond. Zoals de serum en overnight mask.

Step 1 Clinique

Wanneer ik ga douchen pak ik de Foam voor het gezicht. Hij staat ook standaard in de douche. Een of twee pompjes zijn al goed; deze masseer ik in mijn gezicht en ook een beetje over m’n wimpers. Deze prikt namelijk niet in de ogen. Zo komt je oogmake-up al een beetje los.

Step 2 Clinique

Na het douchen pak ik de reiniger voor ogen en lippen. Ik doe dit op een watje en maak mijn wimpers en lippen schoon. Nu moet ik zeggen dat ik niet echt lippenstift gebruik, maar ook al heb je geen make-up op gehad; je huis moet je toch reinigen. Deze reiniger prikt niet. Vervolgens pak ik de andere cleanser, doe ik op een watje en daar maak ik de rest van mijn gezicht mee schoon.

Step 3 Clinique

Nu komt de fijnste stap. Eerst doe ik de oogcreme op en laat deze in trekken. Meestal doe ik dan tussendoor even iets korts, want het is snel ingetrokken en dat voel je ook. Als het is ingetrokken doe ik de Moisturizing lotion op mijn gezicht; deze voelt meteen heel vochtig aan en ook de Moisturizing lotion trekt snel in. Als deze in is getrokken doe ik nog een serum erover. Dit laatste doe ik niet altijd.

Wanneer ik ga logeren neem ik altijd de reiniger voor ogen en lippen Take The day off en de Moisturizing lotion mee.

In al deze producten zit geen parfum. Het ruikt gewoon lekker neutraal en fris. Dat is ook lekker. Ik zelf word er wel zen van. Sowieso wordt ik wel zen van zo een routine.

Mocht je het wat prijzig vinden dan kan je misschien eerst een starterkit proberen en de Take The day off is sowieso heel fijn.

Ik ben wel benieuwd naar meer producten van meerdere merken. Hebben jullie nog tips? Of weten jullie nog meer producten van Clinique die fijn werken?

Leave a Response