Please assign a menu to the primary menu location under menu

BeautyMake-up

De nieuwe lijn make-up van de Etos

Van de Etos kreeg ik een paar producten van hun huismerk toegestuurd. Een nagellak, foundation en matte lipstick transformer. Ik was meteen verliefd op de nagellak. Ik ben altijd wat kieskeurig met foundation dus bij die moest ik nog even zien wat ik er van vond.

Vele zullen dit herkennen, als moeder heb je weinig tijd over om onder andere je nagels te lakken. Wanneer de kinderen wakker zijn moet je vaak je handen vrij hebben. Je moet ze vaak oppakken of andere dingen doen. Ik heb zelfs een keer gehad dat ik er onderweg achter kwam dat ik maar 1 hand had gedaan, haha.

Ik moet dus wachten tot ze slapen, en dan beide kinderen tegelijk ;-)!

Nou op een middag had ik ze eindelijk tegelijkertijd op bed en ze sliepen. Tijd om mijn nagels te lakken. De nagellak is makkelijk om op te doen. Het is een fijn kwastje en een fijn substantie. De kleur die ik heb gekregen vind ik persoonlijk heel mooi. Ik heb het liefst lichte natuurlijke kleuren op en soms even een knaller zoals roze en rood.

Nou eindelijk mijn nagels kunnen lakken voor de kids wakker werden. Nu lekker spelen met lieve Nolaatje :-).

Ik moest dus nog even kijken wat ik van de foundation zou vinden. Deze vond ik verrassend goed. Het was precies de goede tint die ze mij hadden gestuurd.

De foundation zit in een mooie flacon. De dop zit er precies goed strak op, zodat ik deze gewoon in mijn tas kan gooien zonder dat deze open gaat. Als je bovenop de foundation drukt komt er een beetje uit. De foundation komt er geleidelijk uit. Het is niet zo dat het er uit schiet. Ik heb dat eens een keer gehad met een vrij dure foundation. De foundation spoot zo op mijn nieuwe dure t-shirt en ik kreeg het er niet meer uit.

Het is een matte foundation. Dat vind ik wel fijn want ik houd niet zo van een glanzend gezicht. Bij glanzende foundations doe ik er vaak een laag poeder overheen, maar dat hoeft in dit geval niet persee.

Deze producten vindt je bij de winkels van Etos. Klik hier voor een Etos bij jou in de buurt.

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : Etosmake-up

Leave a Response