Please assign a menu to the primary menu location under menu

Van Adam.nl kreeg ik een tegoedbon om eens te kijken wat ik van de webshop vond. Ik kan meteen zeggen dat ik de webshop erg overzichtelijk vindt.

Je kan in deze webshop terecht voor verschillende merken uit het hogere segment. Merken als Tommy Hilfiger, Mc Gregor, Gaastra, Barts enzovoort. Het zijn dus niet de goedkoopste merken. Zelf kan ik het niet altijd betalen, maar vind ik het wel leuk om iets van deze merken cadeau te doen. In deze webshop heb je ook bijvoorbeeld sokken van Tommy Hilfiger. Ik weet dat deze sokken erg goed van kwaliteit zijn en ook heel mooi.

Richard mocht wat leuks uitkiezen. Hij koos dus voor onder andere de sokken van Tommy Hilfiger. Daarnaast koos hij ook voor een Polo van Gaastra. Hij is nooit zo van kleding met een heel groot logo er op. Dit is gewoon een bescheiden polo die ontzettend mooi en goed zit. Je merkt echt een verschil tussen bijvoorbeeld een Polo van de WE en een polo van Gaastra. Natuurlijk betaal je ook voor het merk, maar zeker ook voor de kwaliteit.

Richard koos voor de kleur donkergroen. Hij heeft normaal veel donkerblauw in zijn kast (net als ik). Deze kleur is dus anders dan normaal, maar staat hem erg goed.

Richard is er erg blij mee. In verband met de prijs zal hij niet snel een polo uit het hogere segment aanschaffen, omdat hij dat zonde van het geld vindt. Wel is hij echt van mening dat deze goed van kwaliteit is en een mooie pasvorm heeft.

Naast deze webshop zijn er van Adam ook fysieke winkels. Klik hier voor een winkel bij jou in de buurt.

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response