Please assign a menu to the primary menu location under menu

Boeken

Het boek over “Auto’s”

Yeeeh een vet leuk boek voor jongens. Naja voor meisjes kan ook, maar ik vind dit echt een leuk boek voor Liam. Sinds Liam is geboren vind ik het helemaal leuk dat ik nu echt dingen voor jongens kan kopen zoals iets met auto’s. Ik ben al erg enthousiast wanneer ik het boek zie zonder er in te hebben gekeken. Het boek is van Carl Johansen en van uitgeverij Van Goor.

Het boek heeft een dikke zachte kaft en heeft mooie kleuren. In het boek staan uiteraard een hele hoop auto’s. Je moet wel weten dat dit een fantasieboek is en niet een boek waarbij je kindje allerlei verschillende soorten auto’s leert. Daar had ik mij op het begin bij vergist.

In dit boek staan namelijk auto’s als een Dinosaurusauto, een Wolkwagen, een Speelgoedauto, Ledikantkar, een Glijbaanwagen en ga zo maar door. Ik dacht eerst van hier kunnen kinderen dan toch niet van leren, maar dat is eigenlijk wel zo. Je moet in dit boek denken aan wat voor auto’s dit zijn, je kan hier bijvoorbeeld de glijbaan of dinosaurus aanwijzen en vragen hoe die auto nou zou kunnen heten.

Dit boek leert je kindje fantaseren. Het wekt de fantasie van je kindje op. Je kan naar aanleiding van dit boek leuke en grappige gesprekken voeren met je kindje. Ik heb er al helemaal zin in om met Liam dit soort “stoere en coole” boeken te lezen.

Nu kan ik dat natuurlijk ook met Nola :-). Nola vindt het een erg leuk boek. Vooral de Glijbaanwagen vindt ze leuk en wijst ze elke keer aan.

Dit is een ontzettend leuk kraamcadeau of gewoon een cadeau. Vooral voor jongens. Je komt echt met wat leuks en origineels aan zetten. Althans ik vind het heel leuk om boeken te krijgen. Het is leerzaam, je krijgt het niet vaak tijdens je kraamtijd, ik vind het zelf heel leuk staan op een kamertje en je hebt er heel lang wat aan.

Dit boek “Auto’s” is €11,99. Nou niet te geloven, ik dacht rond de €20,-. Echt een aanrader!

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response