Please assign a menu to the primary menu location under menu

Lichaamsverzorging

Etos zomerse kokos almond verzorging

Van de Etos kregen we lekkere verzorgingsproducten. Lekker zomers. De producten zijn goed in de smaak gevallen en ik vind de verpakking zo leuk waardoor je het ook leuk cadeau kan doen.

Altijd wanneer er verzorgingsproducten binnen komen gaat Nola er aan ruiken en wil ze, bijvoorbeeld de bodylotion, opsmeren. Ze mag dan altijd een klein beetje. Lees en zie hieronder een uitgebreide review. We ontvingen de volgende producten:

  • Bodycream verrijkt met Shea Butter
  • Coconut body spray
  • Gallica Rose Bodylotion
  • Almon Oil

Ik vind een bodyspray altijd zo lekker. Vooral in de zomer. Na het douchen spray je het even snel op je lichaam en doet je kleding aan. Ik heb niet altijd veel tijd ‘s ochtends dus dit scheelt enorm. Deze bodyspray ruikt naar kokos. Van deze geur moet je maar houden. Ik vind het heerlijk.

Ook ontving ik dus de Gallica Rose Bodylotion. Heerlijke Bodylotion in een leuke flacon. Deze bodylotion is gewoon niet te zoet en niet te saai. Je smeer hem makkelijk uit.

De Almond & Jojoba oil. Ja eerlijk gezegd ben ik niet zo van de body olie, maar vind ik het in de zomer soms wel lekker. Uiteindelijk heb ik hem aan mijn moeder gegeven. Zij zal hem meer gebruiken en vindt hem lekker. Als ik niet zeker weet of iemand hier van houdt zou ik deze niet zo snel cadeau geven. Wanneer iemand hier wel van houdt is dit een aanrader.

De Body Cream is ook heerlijk. Ik zou eerder de spray gebruiken, omdat ik die snel op kan sprayen. Ik heb heel vaak dat ik bedenk een bodycream of bodylotion op te willen doen en dan vervolgens wanneer ik gedouchet heb en mijn  kleding aan heb bedenk dat ik die body cream of bodylotion op  zou doen :-).

Dit waren de fijne producten van de Etos. Ik ben dus erg enthousiast. De bodyspray ben ik enorm fan van en daarna de bodylotion, gevolgd door de bodycream en als laatst de olie. Meer omdat ik het een vaker gebruik dan het ander.

Je koopt deze producten in de winkel. Sommige producten kan je ook bestellen bij de Albert Heijn. Klik hier voor de winkel bij jou in de buurt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response