Please assign a menu to the primary menu location under menu

Via Facebook kwam ik op een leuke webshop. Babybijters heet deze. Ze verkopen super leuke bijtspeelgoed zoals bijtringen, speelhangers, armbanden, kettingen, wagenspanners en speenkoorden.

Wat leuk is, is dat je zelf aan kan geven hoe je ze wil hebben. Welk figuurtje je er aan wil, welke kleuren je wil en of je deze met of zonder naam wil. Super leuk als kraamcadeau. Ik heb van een lief vriendinnetje de wagenspanner en de bijtring cadeau gekregen. Zij kwam via mijn Facebook Babybijters tegen.

Van Babybijters kreeg ik het speelkoord “Luca”toegestuurd. Deze heb ik gekregen in de kleuren mint en grijs. Ik heb hem zonder naam en er zit een leeuw aan. Echt een jongensspeelkoord. Voor meisjes is een leeuw en de kleur mintgroen natuurlijk ook leuk.

Liam had hier heel toevallig het speelkoord vastgegrepen. Dit kan hij natuurlijk nog niet bewust doen. Hij is pas één maandje oud.

Dit speelkoord kan je bijvoorbeeld aan de stang van je maxicosi hangen. Ik heb hem aan de Joolz gehangen. Zoals sommige van jullie al wel weten hebben wij een Joolz Geo. Dit is een kinderwagen waar twee kindjes in kunnen. Nola zit boven en Liam onder. Aan de achterkant van het bovenste zitje (waar Nola in zit) zitten lusjes. Ik weet niet waar deze lusjes voor zijn, maar wij gebruiken deze voor het speelkoord. Zo komen die lusjes ook eens van pas ;-).

Babybijters maakt mooie, leuke en vrolijke producten. Ze zijn ook goed betaalbaar. Dit speelkoord is €16,50. Ik ben erg enthousiast, het is echt een leuk kraamcadeau. Ik heb geen negatieve op- of aanmerkingen aan deze producten.

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response