Please assign a menu to the primary menu location under menu

Vaderdagtips

Vaderdagtips 2017!

Het is weer bijna Vaderdag. 18 juni zetten we onze vaders in het zonnetje. Nola en Liam maken altijd iets moois op het kinderdagverblijf en ik vind het leuk om met Nola een ontbijtje op bed te maken. Vorig jaar deden wij dit nog niet samen want toen was ze 1,5 jaar, maar nu kunnen wij dit gezellig samen doen en is ze er zich meer bewust van :-). Ik vind het ook leuk om daar een kleinigheidje bij te geven.

Met mijn broertje en zusje geef ik mijn vader vaak gezamenlijk een cadeau. De partners doen dan ook vaak mee.

Ik heb hier een paar cadeautips voor Vaderdag:-).

 

Kleding accessoires van een speciale webshop voor mannen
Ik heb samen met Richard eens wat besteld bij Adam.nl. Hij bestelde sokken en een polo. Dit is een leuke website met mannenkleding. Ze verkopen hier veel dure merkkleding. Ik vind het zelf leuk om iets te kopen uit de categorie accessoires. Bijvoorbeeld de sokken van Tommy Hilfiger.

Het gaat natuurlijk niet om het merk, maar ik vind deze sokken heel mooi en goed van kwaliteit. Ook kan je bijvoorbeeld stropdassen, riemen, onderbroeken en sjaals bestellen. Dit is ook erg leuk voor Vaderdag. Adam.nl heeft overigens ook fysieke winkels door het hele land. Klik hier voor de storelocator.

Een leuke gadget
Naast de Fidget spinner (meer voor kinderen) heb je nu ook de Fidget Cube. Een leuke kubus met allerlei functies om je zenuwen in bedwang te houden. Dit is natuurlijk niet iets voor iedere vader, maar heb je een vader die bijvoorbeeld, wanneer hij aan het nadenken is, regelmatig op zijn pen aan het klikken is, is de Fidget Cube wat voor hem. Je kan deze onder andere kopen bij Megagadget.nl.

Iets leuks versturen
Ik vind het zelf nog heel leuk om bij mijn vader of moeder langs te gaan, maar ik zal bijvoorbeeld mijn vakantie er niet voor opzij schuiven. Bijvoorbeeld bij Greetz kan je een kaartje sturen en dan meteen of later versturen. Voordat ik op vakantie zou gaan kan ik dit dus inplannen zodat mijn vader of moeder toch in het zonnetje wordt gezet. Bij dit kaartje kan ook altijd een leuk cadeau. Bijvoorbeeld een mok met een leuke tekst of foto.

Zelf ben ik niet zo van de foto’s op mokken, maar vind ik die met tekst het leukste. Wat trouwens wel leuk is, is een tekening laten maken door de kleine, hier een foto van maken en die vervolgens op de mok laten plaatsen.

Als ik niet zo goed weet wat ik wil gaan geven dan doe ik vaak bier of wijn. Dan wel speciaal bier en wijn. Bij Greetz heb je hele leuke verpakkingen met echt speciale bieren en wijnen waarvan ik de meeste nog nooit heb gezien.

Je kan een kistje met bier laten verzenden of de standaard kartonnen dozen. Ook kan je een eigen etiket maken en op het bier of het wijnfles laten plaatsen. Hier kan je kijken naar wat voorbeelden.

Ik zelf laat mijn kaartjes altijd verzenden door Greetz. Ik verzamel hier namelijk mijn stampz en ze hebben een makkelijke app.

Cadeaus bij Greetz die zaterdag 17 juni voor 22.00 worden besteld, worden op Vaderdag bezorgd. Ook de cadeaus die gepersonaliseerd zijn zonder of met fotomateriaal.

Verzorgingsproducten
Bij onder andere de Etos kan je terecht voor lekkere verzorgingsproducten voor de man. Bijna iedereen maak je blij met verzorgingsproducten. Als ik niet weet wat ik iemand moet geven dan grijp ik vaak naar verzorgingsproducten als iets voor onder de douche of na het douchen.

Normaal doe ik snel een shampoo en douchegel, maar wat ook een keer leuk is, is een lekkere gezichtscrème en aftershave.

Deze zijn bijvoorbeeld heel leuk en lekker. Ik vind de verpakking zo mooi, dat glanzende blauw. Deze kartonnen verpakking ziet er niet alleen leuk uit, maar de flacons ook. Die hebben ook een luxe uitstraling met het pompje dat er op zit.

Dit is een leuk pakketje zo en wordt bij de Etos vaak wel heel mooi ingepakt.

Richard heeft vaak wat last van zijn huid dus ik probeer een beetje voorzichtig te zijn met wat ik voor hem aan verzorgingsproducten koop. Deze zijn voor de gevoelige huid. Dat is wat ik vaak kies.

 

 

 

Leave a Response