Please assign a menu to the primary menu location under menu

Van het merk Oli & Carol kregen we een aantal leuke bijtspeeltjes. We kregen een hertje, bal, twee eendjes, een bootje, een auto en een peer. Je hebt nog veel meer verschillende vormen en kleuren. Ze zijn echt heel mooi vorm gegeven met mooie kleuren.

6-16-oli-carol-baby-bijtring-bijtringen-speeltjes-origineel-bijten-tandjes-fijn-cadeau-kraamcadeau-dieren-bootje-auto-fruit-vormen-kleuren-unisex

Dit is een super origineel cadeau want veel mensen kennen deze nog niet. Het is van een bepaald soort materiaal gemaakt waarop baby’s lekker kunnen kauwen. Vanaf wanneer je kindje kan grijpen is dit een ontzettend leuk speeltje. Ze krijgen hem gemakkelijk te pakken doordat ze er makkelijk in kunnen knijpen.

2016-06-11 11.10.24

Op de bal staan allemaal leuke figuurtjes van een hond, schaap, bomen, vogels, eendjes enzovoort. De bal is leuk omdat de kleintjes er op kunnen kauwen maar er later ook mee kunnen gooien en rollen. Deze kan je daarom denk ik langer gebruiken. Het hert “Olive” is ook heel leuk. Niet alleen om mee te spelen maar ook leuk om neer te zetten ter decoratie in de babykamer. Je kan met alle figuurtjes ook in bad spelen.

Ze zijn handgemaakt, milieuvriendelijk en 100% natural. Het is gemaakt van 100% Hevea rubber van bomen en extracten van planten.

Ze zijn wel vrij prijzig. De kleine figuurtjes zoals de eendjes, de auto, het bootje en de peer zijn tussen de €8,- en €10,- per stuk. Het hertje “Olive” is €19,50 en de bal maar €10,95 terwijl deze laatste twee even groot zijn. Ik zou zelf dan als eerste voor de bal gaan. Je komt zo wel met een origineel en leuk kraamcadeau aanzetten!

-X-

Annelon

Leave a Response