Please assign a menu to the primary menu location under menu

GepersonaliseerdInterieurLeuk kraamcadeauMoederdagtipsReviewsVaderdagtipsVoor mama

Review: Sofie maakt een verjaardagskalender bij Fotofabriek

Mijn zusje Sofie is verhuisd en heeft nu een leuk appartementje in Putten. Ze organiseerde een housewarming en daar horen natuurlijk cadeaus bij. Ik heb samen met nog wat familieleden servies cadeau gedaan. Iets voor de housewarming vroeg Fotofabriek mij of ik een verjaardagskalender wilde maken. Ik bedacht mij dat dat ook leuk zou zijn voor Sofie. Ik was er aan begonnen maar heb uiteindelijk besloten dat Sofie zelf de kalender maar moest gaan maken haha want ik wist niet precies welke foto’s ze leuk zou vinden op de verjaardagskalender.

6-16-verjaardagskalender-kalender-maken-makkelijk-systeem-baby-kinderen-cadeau-vaderdag-moederdag-verjaardag-persoonlijk-foto-zelf-maken

Sofie heeft er zelf ook even over na moeten denken maar ze kwam uit op een leuk thema, namelijk Parijs. Ze is recent met haar vriend, waarmee ze samen woont, een weekje naar Parijs geweest en heeft daar hele mooie foto’s gemaakt.

6-16-verjaardagskalender-kalender-maken-makkelijk-systeem-baby-kinderen-cadeau-vaderdag-moederdag-verjaardag-persoonlijk-foto-zelf-maken-parijs

Een tijdje terug kreeg ik de mogelijkheid om een verjaardagskalender te maken. Ik woon sinds kort met mijn vriend Bart samen en miste nog een kalender in ons huis. Via www.fotofabriek.nl had ik al mooie resultaten gezien en was erg benieuwd naar hoe mijn verjaardagskalender er uit zou zien.

Je had keuze uit verschillende maten en verschillende soorten kalenders. Ik koos voor een horizontale verjaardag kalender. Dit vooral omdat ik hem volgend jaar ook nog kan gebruiken.

Dan wou ik nog graag een thema voor de kalender. Ik koos er voor om een kalender te maken die in het teken stond van onze kerstvakantie naar Parijs. Op deze manier had ik nog wat aan de foto’s.

Fotofabriek werkt met een programma die je eerst op je computer of laptop moet downloaden. Dit vind ik zelf op het begin altijd een beetje een gedoe maar uiteindelijk werkt het wel fijn. Je kan namelijk gemakkelijk een pauze nemen tijdens het maken van de kalender aangezien je hem opslaat.

6-16-verjaardagskalender-kalender-maken-makkelijk-systeem-baby-kinderen-cadeau-vaderdag-moederdag-verjaardag-persoonlijk-foto-zelf-maken-juni

Zodra je het programma een beetje door hebt wordt het makkelijker om de kalender te maken. Ik koos ervoor om het simpel te houden. en de focus te leggen op de foto’s.

Ideeën voor thema’s:

  • Familie foto’s
  • Bruiloft foto’s
  • Foto’s van de (klein) kinderen
  • Bij de maand een foto van iemand die dan jarig is.
  • Natuur/ hobby foto’s.

Ik kreeg binnen 4 dagen de kalender geleverd en de kwaliteit is goed. Ik ben er erg blij mee. Eerst twijfelde ik waar ik hem zou ophangen. Het toilet en de keuken zijn standaard plekken. Ik heb hem opgehangen aan mijn foto wand. Hier kijk ik elke dag naar en zo komen de foto’s van Parijs goed tot hun recht.

6-16-verjaardagskalender-kalender-maken-makkelijk-systeem-baby-kinderen-cadeau-vaderdag-moederdag-verjaardag-persoonlijk-foto-zelf-maken-ophangen

Sofie heeft de kalender gemaakt op haar laptop met het besturingssysteem van Apple en ik was dus begonnen aan de verjaardagskalender op mijn laptop met Microsoft. Op beide deed het programma het goed.

Nou ik vind het een mooie kalender geworden! Bij Fotofabriek heb je al een verjaardagskalender vanaf €14,99. Dat vind ik echt niet veel. Ik vind dit echt een leuk verjaardagscadeau of cadeau bijvoorbeeld voor Vaderdag of Moederdag.

-X-

Annelon

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response