Please assign a menu to the primary menu location under menu

19 juni is het Vaderdag! Net als met Moederdag vind ik het ook leuk om jullie een aantal leuke cadeautips te geven voor Vaderdag. Een lekker luchtje is natuurlijk altijd leuk, maar hier nog even wat meer ter inspiratie. Persoonlijk geef ik niet zoveel geld uit aan Vaderdag. Ik vind het meer een dag waarop de vader vertroeteld wordt en de kinderen knutselwerkjes geven die ze zelf gemaakt hebben.

Een leuk boek
Wat je kan doen is het geven van een leuk boek. Veel vaders lezen wel en als ze veel lezen en vaak signalen afgeven welke boeken ze graag willen dan heb je mazzel want dan kan je gericht een boek kopen. Wanneer je een creatieve vader hebt is “Make your own“misschien wel een leuk boek. Hierin staat hoe je zelf bijvoorbeeld appelstroop, kaas, zeep en je eigen moestuintje maakt,

6-16-vaderdag-tips-tip-cadeau-papa-vader-19-juni-mannen-jongens-kado

Leuke decoratie voor in huis
Ik schrijf vrij vaak over Printcandy omdat ik hun posters echt geweldig vind. Deze heb ik ook als cadeautip staan in het artikel over Moederdag cadeautips en zo ook in dit artikel. Je hebt speciaal voor Vaderdag een mooie poster maar je kan natuurlijk ook kiezen voor andere posters, teksten, figuren en formaten.

6-16-vaderdag-tips-tip-cadeau-papa-vader-19-juni-mannen-jongens-kado-man

Een kalender of ander fotocadeau
Een persoonlijk cadeau met foto’s vinden de meeste mensen wel leuk om te krijgen. Een tijdje geleden heeft mijn zusje Sofie een verjaardagskalender gemaakt bij Fotofabriek. De meeste mannen zijn slecht in het onthouden van verjaardagen dus dit is meteen een cadeau met een knipoog ;-).

6-16-vaderdag-tips-tip-cadeau-papa-vader-19-juni-mannen-jongens-kado-man-kalender

Persoonlijk cadeau met tekst en/of foto
Je hebt nog meer leuke gepersonaliseerde cadeaus. Kijk maar eens op de website van YourSuprise. Je kan bijvoorbeeld een leuke mok, bord, snijplank of pakket met biertjes met daarop een tekst en foto laten maken.

421647

Kleding
Kleding is ook altijd leuk om te geven. Laatst schreef ik een artikel over de Havaianas voor kleine kinderen maar ik bedacht mij nu ook dat deze ook heel erg leuk zijn als cadeau voor Vaderdag. Je hebt de Havaianas met allerlei leuke prints maar ook in één kleur.

flipflop-1024x512

Dit waren een paar van mijn tips. Ze zijn niet gesponsord maar gewoon door mij uitgekozen als leuke webshops/producten waar ik misschien ooit een artikel over heb geschreven of niet. Ik wil deze cadeau’s gewoon als tip meegeven.

Hebben jullie al wat gekocht of hebben jullie nog een leuk idee? Laat dat dan hieronder in de comments weten. Ik ben benieuwd :-)

-X-

Annelon

Tags : vaderdag

2 Comments

Leave a Response