Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ik krijg altijd het knutselmateriaal van Heutink. Het knutselmateriaal voor mijn knutselwerkjes worden inderdaad gesponsord maar als dit niet werd gesponsord dan had ik er minstens over nagedacht mijn knutselspullen in te slaan bij Heutink.

Als je bijvoorbeeld een fles plakaatverf hebt dan is die van de Hema €1,25 voor 250 ml en die van Heutink €4,28 voor 1 liter. Dat is dan €0,70 goedkoper bij Heutink. Dat is nogal een verschil wanneer je vaak knutselt met de kinderen. Al helemaal wanneer je een doos koopt met alle kleuren. Voor gastouders en nanny’s is dit sowieso een toptip, maar ik zou als ouder dit ook overwegen.

Heutink werkt ook samen met andere merken. Ze hebben daardoor een super groot assortiment. Ik kan er eigenlijk altijd wel alles bestellen wat ik nodig heb. Bovenin de website heb je een handige zoekbalk. Er zijn bijvoorbeeld een heleboel verschillende kleuren verf. Wij hebben deze gave kleuren.

6-16-heutink-flessen-flacon-verf-mooi-kleuren-groothandel-particulieren-particulier-tip-gastouders-nanny-amsterdam-toy-color-uitwasbaar

Deze verf is dus niet van het huismerk van Heutink maar is van Toy Color. Deze kan je niet overal zomaar krijgen. Deze set van acht flacons is €23,13Dat is maar €2,90 per fles van 500 ml. Deze is ook nog eens speciaal doordat je deze verf er super makkelijk uit wast.

Wij hebben bijvoorbeeld ook de textielverf van Heutink. Deze is maar €5,98 voor 500 ml. De textielverf die ik alleen maar kan vinden is rond de €7,- voor 500 ml. Ik ga met deze textielverf leuke rompers beschilderen :-).

6-16-heutink-flessen-flacon-verf-mooi-kleuren-groothandel-particulieren-particulier-tip-gastouders-nanny-amsterdam-toy-color-uitwasbaar-textielverf

Ik heb bijvoorbeeld ook een bus glitters, houten rondjes, houten harten, een cirkelsjabloon, krimpie stiften en Identi pennen gekregen. Deze heb ik ook nodig voor een paar leuke knutselwerkjes die ik in gedachte heb. Die cirkelsjabloon vind ik super handig want ik ben niet zo goed in het tekenen van cirkels ;-).

6-16-heutink-flessen-flacon-verf-mooi-kleuren-groothandel-particulieren-particulier-tip-gastouders-nanny-amsterdam-toy-color-uitwasbaar-textielverf-glitters-glas-cirkel-sjabloon-hart-hout

Bij Heutink moet je jezelf één keer registreren en daarna kan je volop gaan inslaan. Ze verzenden met DHL. Ik vind dat zelf altijd heel fijn want zij zetten het pakket dan vaak bij de buren neer wanneer je er niet bent. Als je dat niet wil dan moet je dat even aangeven natuurlijk maar ik vind dat altijd wel fijn.

6-16-heutink-flessen-flacon-verf-mooi-kleuren-groothandel-particulieren-particulier-tip-gastouders-nanny-amsterdam-toy-color-uitwasbaar-registreren

Bij het bestellen moet je goed op de hoeveelheden en afmetingen letten. Ik verkijk mij er nog weleens op hoeveel het eigenlijk is in vergelijking met wat ik op dat moment dacht. Ik weet er altijd wel raad mee natuurlijk maar toch een tip.

Heutink is bij de particulieren nog niet zo bekend maar bij deze “het is een echte aanrader”. Het bespaard geld en tijd. Het is allemaal ook van goede kwaliteit, het wordt niet voor niets al jaren op basisscholen gebruikt. Ik ken het zelfs nog van mijn tijd op de basisschool. en ja dat is zeker 20 jaar geleden :-).

-X-

Annelon

 

 

Mijn knutselwerkjes worden door hen gesponsord maar dit artikel komt zeker vanuit mezelf.

Tags : knutselen

3 Comments

  1. Ik heb even een kijkje genomen; wat een leuke dingen hebben ze daar en zo veel keus! Bedankt voor de tip!

  2. Was wel benieuwd hoe de textielverf zich houd na het wassen. Heb je hem al gebruikt/ gewassen. Wil hem gaan gebruiken op een quilt voor mijn kleinzoon . Mvg priscilla

Leave a Response