Please assign a menu to the primary menu location under menu

Van het Meidenboektiekje kregen wij een hele hoop producten opgestuurd. Allemaal echte ‘meidendingen’ uiteraard. Voordat nu vele gaan reageren met “mijn jongetje vindt deze spullen ook leuk”. Jongens mogen hier ook bestellen ;-).

Stickerboeken

Nola mocht zelf de tasjes openmaken. Waar Nola en ik fan van zijn, zijn stickers! Volgens mij maak je bijna ieder kind wel blij met stickers. In de tasjes zaten dan ook stickerboeken. Bijvoorbeeld eentje over dieren ‘Animal world‘.

In dit stickerboek zitten zo ongeveer 200 stickers!!! Die kan je plakken op verschillende soorten bladen in het boek. Op de bladen staan verschillende omgevingen zoals een speeltuin, een konijnenren, hondenhokken etc.

Deze stickerboek hebben ze in nog veel meer varianten zoals ook ‘Ivy’s world‘. In dit stickerboek zitten ook rond de 200 stickers en bladen met verschillende omgevingen waar je de stickers op kan plakken.

Natuurlijk kan een kind van alle leeftijden wel stickers plakken. Liam kan dat ook, maar ik vind het zonde van het stickerboek en de stickers dat ze lukraak ergens geplakt worden. Daarom plak ik samen met Nola de stickers op. Ook omdat ik het zelf leuk vindt natuurlijk :-P.

Naast deze stickerboeken heb ik toch ook een iets meer jongensvariant gevonden. Dit is het stickerboek ‘Create your farm‘. Je raadt het al, hier zitten ook rond de 200 stickers in en bladen met daarop verschillende omgevingen waar de stickers opgeplakt kunnen worden.

De stickerboeken zijn heel stevig en doe je open en dicht met een soort elastiek op twee hoeken van het stickerboek. Van deze stickerboeken heb je trouwens ook nog ‘Dino zoo’, ‘Castle’ en ‘Zoo’.

De stickerboeken zijn maar €5,95 per stuk. Ik vind dat echt niet veel voor zo een mooi stickerboek. Het zijn echt stevige stickerboeken, stevige bladen en stevige stickers die niet zo moeilijk zijn om op te plakken. Dit zijn nou echt leuke Sinterklaas- en kerstcadeaus. Ik vind het een aanrader dus ik ga er ook zeker een aantal in de zak van Sinterklaas doen.

Nog meer…

Naast de mooie stickerboeken tovert Nola ook een mooi mapje tevoorschijn.

Het mapje ziet er weer zo leuk uit. Hij is mooi roze met sterretjes, regenbogen en eenhoorns. In dit mooie mapje zitten aan de linkerkant uiteraard weer mooie stickers. Aan de rechterkant zitten vakjes met daarin briefpapier en enveloppen. Zoiets had ik vroeger ook, maar dan met een iets minder mooi mapje. Toen was het allemaal iets simpeler.

Heel leuk is het om samen met je kindje brieven te schrijven en echt in zo een rode brievenbus te stoppen. Nola is hier nog veel te jong voor. Ik vind het eerder iets voor een kind die al goed kan lezen en schrijven; rond een jaar of 6/7 dus.

Ik had dit vroeger wel willen hebben ;-). Een mapje met briefpapier is €9,95. Bij het Meidenboektiekje hebben ze allemaal verschillende soorten varianten. Weer vind ik €9,95 niet veel geld voor wat je ervoor krijgt. Ook dit product is erg stevig en mooi vorm gegeven. Ik zou het gebruik van het briefpapier wel echt begeleiden, want anders is het zonde. Samen wat schrijven of als ze wat ouder is zelf laten schrijven en op de post doen. Vanaf een jaar of 10 kunnen ze dat natuurlijk helemaal zelf.

Ook zit er een leuk kleurboekje in. Nola heeft eerder al zo een kleurboekje gehad. In dit kleurboekje moet je de kleurplaatjes nakleuren van het andere plaatje dat daarnaast staat. De lijnen van de kleurplaten zijn dik waardoor je moeilijk buiten de lijntjes komt met je potlood of stift.

Zelf heb ik eigenlijk nauwelijks kinderen gehad (nannygezinnen) die ook echt de kleurplaten natekende, maar het is wel een leuk idee en als je geconcentreerd met de kinderen gaat zitten dan doen ze het ook wel.

Het kleurboekje is erg stevig. De kleurbladen zijn dik en zitten vast aan een ringband. Heel handig voor die kleintjes. Dit kleurboekje vind ik al leuk voor kinderen vanaf een jaar of twee.

Ook hierbij zitten stickers. Dit boekje is €6,95. Ook niet duur en zeker een aanrader voor Sinterklaas, kerst, verjaardagen etc.

Last but not least

Het sieradendoosje! Dit is een sieradendoosje, die net als de vele andere producten in dit blog, verkrijgbaar is in verschillende stijlen.

Elk klipje en elastiekje heeft zijn eigen plekje in het doosje dus owee als je het klipje in het verkeerde vakje doet.

Dit is Nola haar favoriet en wordt goed gebruikt. Het doosje staat boven op haar kastje. Elke ochtend pakt ze hieruit een klipje en een elastiekje om een mooie staart of vlecht te maken. Ze zit zelf dan heel lief in het spiegeltje te kijken.

De sieradendoosjes zijn er in verschillende stijlen. Deze die Nola heeft is er niet meer, maar de andere die er zijn te krijgen zijn ook erg leuk. Ze zijn zo rond de €10,- en €15,-.

Het sieradendoosje en één stickerboek is nu voor Nola. De rest ligt even ergens achter slot en grendel voor wellicht sinterklaas en kerst. Zoals je wel begrijpt krijgen Nola en Liam door dit blog anders echt te veel speelgoed.

 

Leave a Response