Please assign a menu to the primary menu location under menu

KindersieradenLeuk kraamcadeauReviews

Review: Een moeder en dochter armbandje van Kaya Sieraden

Van Kaya Sieraden ontvingen wij moeder en dochter armbandjes. Een voor ons nichtje Isa en voor tante Ingrid. Nola en Liam (en ik en mijn vriend natuurlijk) zijn dol op Isa. Elke keer is het een feest als ze komt of als wij naar haar gaan. Tante Ingrid vind het ook allemaal goed. Nola en Liam zijn heel voorzichtig met haar. Liam alleen af en toe een beetje lomp wanneer hij bijvoorbeeld haar speen in wil doen. :-P

Isa kan dat allemaal wel aan. Het bandje staat kleine Isa heel mooi. Nola heeft er ook een, maar die doen we alleen om naar speciale gelegenheden. Ik ben anders bang dat ie snel kapot gaat. Op het kinderdagverblijf mogen kinderen sowieso geen sieraden om.

Isa en Ingrid zijn erg blij met de armbandjes. Het is een mooi fragiel armbandje in het lichtroze met kleine pareltjes. Je kan het armbandje makkelijk stellen. Isa kan hem nog lang door dragen. Nola draagt het babybandje, die Isa ook heeft, nog steeds.

De armbandjes zijn bij elkaar €39,95. Dat is dus €20,- per bandje. Dit is leuk als kraamcadeau, moeders verdient immers zelf ook een cadeautje ;-). Je kan het altijd nog samen met iemand anders cadeau geven. Bij Kaya sieraden heb je ook armbandjes voor oma, moeder, dochter en nog meer soorten generaties. Erg leuk!

 

Leave a Response