Please assign a menu to the primary menu location under menu

KindersieradenReviewsShoplog

Shoplog: Lucardi Juwelier

Ik heb een leuk pakketje sieraden besteld bij de Lucardi Juwelier. Ik heb leuke sieraden besteld voor Sinterklaas en Kerst. Ik vind sieraden vooral erg goed passen bij de Kerst. Ook heeft de Lucardi Juwelier trouwens leuke geboorte-artikelen in het assortiment.

Wij kregen vroeger van Sinterklaas een aantal cadeaus en met Kerst lag er vaak een sieraad op ons bord bij het kerstontbijt. Ik was daar altijd heel erg blij mee. Deze kwamen dan ook altijd wel bij een echte juwelier vandaan. Lucardi is daar een super goede voor wat betreft Kindersieraden.

Tijdens de feestdagen hebben ze super veel korting bij Lucardi. Bij bijna alles wel 50%! Leuk shoppen is dat dan en het doet echt niet af van de kwaliteit of van hoe het er uit ziet.

Als eerst laat ik je zien wat ik voor Sinterklaas aan de meiden heb gegeven. Dit zijn horloges. De meiden zijn 7 en 8 jaar. Tijd voor een horloge dus! Ik voelde mij zelf vroeger ook heel groot met een horloge om. Dit is natuurlijk niet alleen leuk voor Sinterklaas maar ook voor Kerst en een verjaardag.

12-16-lucardi-juwelier-blog-review-ervaring-armbandjes-sweet-to-send-post-kaartje-goedkoop-korting-geboorte-kerst-sinterklaas-cadeau-tip-doosje-horloge-meiden

Een van de twee kreeg dit doosje met een horloge er in. Aan de zijkant kan ze eventueel haar ringetjes opbergen. Ze was er heel blij mee. Dit stond niet op haar verlanglijstje dus was een extra verrassing.

Dit doosje met daarin een horloge is van het merk Regal en is normaal €39,99 maar op moment van schrijven €19,99.

12-16-lucardi-juwelier-blog-review-ervaring-armbandjes-sweet-to-send-post-kaartje-goedkoop-korting-geboorte-kerst-sinterklaas-cadeau-tip-doosje-horloge-meiden-little-miss-lovely-kindersieraden

Ook dit horloge viel goed in de smaak! Ze zei meteen “Ow mijn andere horloge is net kapot gegaan, hoe weet Sinterklaas dat nou toch?”.

Dit horloge is van Little Miss Lovely en is normaal €39,99 maar op moment van schrijven €19,99.

De horloges heb je in meerdere kleuren. Ook hebben ze bij Lucardi horloges voor de jongens.

Ook heb ik voor Kerst een setje sieraden besteld bij Lucardi. Een setje oorbellen met een bijpassende ketting. Allemaal in het roze! De meeste meisjes houden wel van roze.

12-16-lucardi-juwelier-blog-review-ervaring-armbandjes-sweet-to-send-post-kaartje-goedkoop-korting-geboorte-kerst-sinterklaas-cadeau-tip-setje-ketting-oorbellen

Super leuk setje vind ik zelf. Deze is ook van Little Miss Lovely. De oorbellen zijn normaal €19,99 maar op het moment van schrijven €9,99. De ketting is normaal €19,99 maar op het moment van schrijven €9,99.  Van deze collectie heb je ook nog een leuk bijpassend armbandje, horloge en ring. Super leuk.

Dit waren de sieraden voor de kinderen! Ook heeft Lucardi leuke sieraden voor volwassenen. Ik heb bijvoorbeeld voor mezelf nog een armband en oorbellen gekocht. Ik ben zelf altijd van zilver en dan een subtiele glinstering er in ;-).

12-16-lucardi-juwelier-blog-review-ervaring-armbandjes-sweet-to-send-post-kaartje-goedkoop-korting-geboorte-kerst-sinterklaas-cadeau-tip-setje-armband-oorbellen

Dit vind ik wel een hele leuke set. De oorbellen zijn normaal €39,99 maar zijn op het moment van schrijven €14,99. De armband was normaal €49,99 maar is nu ook €14,99. Echt een leuk cadeau voor veel minder dan dat we gewend zijn bij een juwelier. Dit setje is van het merk Colours by Kate. Je hebt er ook nog knopjes, een ketting en ring van.

Voor mijn zusje heb ik ook iets besteld. Namelijk drie leuke postcards. Super leuk idee! Een postcard met een armbandje er aan. Dit is van het merk Sweet to send.

12-16-lucardi-juwelier-blog-review-ervaring-armbandjes-sweet-to-send-post-kaartje-goedkoop-korting-geboorte-kerst-sinterklaas-cadeau-tip

Je hebt er heel veel verschillende van. Normaal zijn ze €29,99 maar op het moment van schrijven zijn ze €9,99.

Mocht je dus Kerst vieren maar niet bij diegene zijn waar je eigenlijk Kerst mee had willen vieren dan kan je deze opsturen. Heel leuk om te ontvangen. Of misschien naar iemand in het buitenland.

Dit was mijn shoplog. Wat vinden jullie er van? Heerlijk toch die kortingen!?

-X-

Annelon

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response