Please assign a menu to the primary menu location under menu

Elk jaar geef ik een aantal kerstcadeau tips. Ik ben een aantal leuke dingen tegengekomen voor zowel kinderen als volwassenen.

Een ISI mini voedingskussen
Dit is een leuk cadeau voor aanstaande ouders :-). Een super praktisch voedingskussen die ook nog eens leuk staat bij je interieur. Deze voedingskussen van ISI mini is €27,95.

11-16-voedingskussen-kussen-voeding-borstvoeding-voeden-mint-blauw-handig-mooi-leuk-nanny-moeder-kraamcadeau-kraamkado-cadeau-kraam-isi-mini-ervaring-review-drink

Printcandy poster
Bij Printcandy kan je verschillende soorten posters af laten drukken voor zowel geboorte, gezin en gewoon als decoratie. Ook kan je een cadeaubon geven. Dan kunnen bijvoorbeeld aanstaande ouders of bewoners van een nieuw huis later zelf een poster naar wens ontwerpen. Deze kan je kopen voor tussen de €8,50 en €17,50. Dat ligt natuurlijk aan het formaat.

printcandy-1

Sieraden van Lucardi
Zowel voor jong als oud, voor de man als vrouw, is het leuk om een sieraad cadeau te doen met kerst. Wij kregen met Sinterklaas vroeger altijd een heleboel cadeaus en met kerst kregen wij een mooi sieraad die op ons bord lag tijdens het kerstontbijt. De sieraden bij Lucardie juwelier zijn erg goed betaalbaar. Op het moment van schrijven hebben ze zelfs veel kortingen.

12-16-lucardi-juwelier-blog-review-ervaring-armbandjes-sweet-to-send-post-kaartje-goedkoop-korting-geboorte-kerst-sinterklaas-cadeau-tip-doosje-horloge-meiden-totaal

Bunny Hop Party
Voor de kinderen tussen de 4 en 8 jaar is er het leuke spel Bunny Hop Party. Een bewegingsspel waarbij je de wortel moet vangen. Ik heb hem zelf eens gespeeld, het is echt een aanrader. Dit spel is normaal €34,95 maar op het moment van schrijven bij Bol.com €27,99.

2016-11-15-13-40-09

Een 3D puzzel van Ravensburger
Ravensburger heeft verschillende 3D puzzels in zijn assortiment voor zowel jongens als meisjes. Bijvoorbeeld deze Girly Girl storage box. Dit is voor kinderen vanaf 9 jaar, maar je kan dit ook geven wanneer het kindje een jaar of 7 is. Dan moet je het alleen wat meer begeleiden. Deze 3D puzzel van Ravensburger is normaal 24,99 maa rop het moment van schrijven bij Bol.com €21,99.

2016-11-15-13-40-31

Haarspeldjes van Haarspeldjes.com
Haarspeldjes.com heeft super leuke haarspeldjes in zijn assortiment maar ook andere haaraccessoires. Leuk om een pakketje cadeau te doen. Ze kunnen dit op de webshop heel leuk voor je inpakken.

11-16-haarspeldjes-sinterklaas-kerst-cadeau-meisje-leuk-verpakt-verpakking-mooi-strikjes-klipjes-baby-tip-cadeau

Puzzels voor de kleintjes
Bij Olliewood kan je leuk speelgoed bestellen met hoogwaardige kwaliteit. Neem nou de puzzels. Ze verkopen op deze webshop mijn favoriete merken puzzels zoals Janod en Crocodile Creek. Zo een puzzel is gemiddeld €9,95.

Je ziet op de foto hieronder een koffertje met vier puzzels in verschillende moeilijkheidsgradaties. De puzzelkoffers vindt ik het leukste en die zijn rond de €19,95.

11-17-shoplog-gekocht-kixxonline-kixx-online-levering-snel-netjes-review-ervaring-webwinkel-webshop-janod

Zazu Heartbeat knuffel
Bij Opeenwolkje.nl koop je veel leuke baby-artikelen. Wie weet is er net een kleintje in de familie of iemand die zwanger is. Heel leuk is het dan om een knuffel te geven van het merk Zazu. Je hebt hiervan deze hond, een ezel en een lammetje. Deze zijn €29,95 per stuk.

 

11-16-zazu-hond-hart-heartbeat-geluid-hart-kloppen-waterval-muziekjes-baby-geruststellend-slapen-leuk-newborn-box

Schoolbekers en lunchtrommels
Een leuke set van het Rosti Mepal schoolservies is ook erg leuk om te geven. Vooral wanneer een kindje net naar school gaat. Ook als het kindje al naar school gaat en al een set heeft is dit een leuk cadeau want een extra set in de kast is altijd handig en het is leuk voor de kinderen om soms eens af te wisselen.

10-16-rosti-mepal-lunch-trommel-klein-groot-baby-school-peuterspeelzaal-drinken-eten-drinkbeker-rietjesbeker-school-campus

KayaSieraden
Bij KayaSieraden kan je allemaal leuke en mooie sieraden voor moeders kopen. Ik heb samen met Nola een moeder en dochter armband. Ook kan je kiezen voor een moeder en zoon armband of ander soort sieraden voor moeders. Een geweldige website met geweldige service. Je bestelling wordt ook zorgvuldig mooi ingepakt. Dit setje armbanden kost €49,99 maar je hebt veel meer en in veel meer prijscategorieën. Je krijgt nu ook een gratis ketting t.w.v. €24,99 bij een besteding van €50,-! Een super leuke ketting ook.

10-16-kaya-sieraad-sieraden-moeder-dochter-armband-infinity-teken-symbool-mooi-kraamcadeau-origineel-verpakking
10-16-kaya-sieraad-sieraden-moeder-dochter-armband-infinity-teken-symbool-mooi-kraamcadeau-origineel-geconcentreerd-peuter-samen

Vtech Blub Blub
Van Vtech heb je de ZoefZoef en de ToetToet maar ook de BlubBlub. Die laatste is voor in bad of in de douche. Wij hebben Ziggy het zeilboot. Omdat deze wieltjes heeft kan deze ook makkelijk onder de douche. Een Vtech Blub Blub is €12,99.

10-16-toet-toet-bad-boot-speelgoed-badspeelgoed-licht-geluid-jongens-meisjes-2-jaar-spelem

Duplo!
Dit is altijd leuk om te geven. Voor de wat oudere kinderen boven de vier jaar heb je ook Lego.

2016-04-25-15-05-38

Nijntje oefent moeilijke woorden en werkwoorden
Dit is een heel leuk oefenspelletje, van Nijntje, voor kinderen vanaf een jaar of twee. Ouders vinden het altijd erg leuk wanneer er een keer een spelletje met leerelement tussen de cadeaus zit. Nijntje doet het bij de ouders en kinderen meestal wel goed. Nijntje oefent moeilijke woorden en werkwoorden is €19,95. Je hebt van deze ook nog een wat makkelijkere variant Nijntje oefent woorden, deze is ook €19,95.

9-16-nanny-moeder-annelon-mama-mamblog-nijntje-mercis-oefent-moeilijke-woorden-spelletje-2-jaar-15-een-meisje

Aquadoodle van Ravensburger
Dit is ook een super leuk cadeau voor kinderen vanaf 1 jaar. Het is een mat waarop je, met een stift gevuld met water, kan tekenen. Geen geklieder in de kamer, gewoon lekker laten kleuren. Er bestaan verschillende varianten van voor €20,-  tot en met €49,95. Op het moment van schrijven zijn ze allemaal afgeprijsd met 30%.

7-16-aqua-doodle-baby-kinderen-kleuren-water-stift-nanny-moeder-amsterdam--ravensburger-boven

 

Dit waren een paar van mijn tips. Je kan onder het kopje “reviews” meerdere artikelen over producten vinden. Wie weet zie je er meerdere leuke dingen tussen staan.

-X-

Annelon

Tags : kerstacdeaus

Leave a Response